SLM-logo-horizontal-RGB-p-500

Lisää koriisi myös nämä:

Ostoskorin sisältö:

Ekologiset pesuaineet kodin jokaiselle pinnalle

Oletko miettinyt siirtyväsi kodin pintojen puhdistuksessa täysin ekologisiin, biohajoaviin tuotteisiin? AURO tarjoaa luonnonmaalien lisäksi kattavan valikoiman ekologisia pesuaineita kaikille kodin pinnoille (lattianpesu, yleispuhdistus-, sekä tiskit ja pyykit). Näiden pesuaineiden valmistuksessa käytetään vain niitä komponentteja, jotka ovat todella tarpeellisia tuotteen tehokkuuden kannalta; raaka-aineina pesuaineissa on vesi, luonnonöljyt (auringonkukkaöljy, palmunydinrasva, kookosrasva, soija-, risiini- ja rapsiöljy), sekä sitruunahappo, kalium ja alkoholi. Täydellisen tuoteselosteen pääset lukemaan kunkin tuotekortin takaa verkkokaupastamme. AURO pesuaineet ovat käyttövalmiita ja myrkyttömiä.

Kaikkien AURO pesuaineiden raaka-aineista 100% tulee luonnosta; tuotteet ovat täysin biohajoavia. Tuotteen valmistusprosessissa käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi.

Vaikka pesuaineet on valmistettu luonnon raaka-aineista, eivät ne ole täysin hajuttomia. Tuotteista ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, sillä tuottisiin ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Ekologiset pesuaineet ovat hellävaraisia kaikille pinnoille eivätkä ne ärsytä allergistakaan ihoa;  hellävaraiseen käsien puhdistukseen tarjoamme luonnollisista ainesosista valmistettuja saippuoita, joita on saatavana niin palamuodossa kuin nestemäisenäkin.

AURO-pesuaineperheeseen kuuluu:

Lattianpesu- ja hoitoaineet:
AURO 427 Lattianpuhdistusaine
AURO 437 Lattianhoitoaine
AURO 661 Puulattioiden puhdistus- ja hoitoaine

Saippuat:
AURO 411 Luonnonsaippua
AURO 403/404 Puusaippua (suopa)
AURO 490 Palasaippua
AURO 491 Nestemäinen käsisaippua

Yleispesuaineet:
AURO 471 Kodin yleispuhdistusaine
AURO 435 Maalattujen pintojen pesuaine

Pyykinpesuaineet:
AURO 480 Pyykinpesuneste
AURO 481 Pyykinpesujauhe
AURO 483 Tahrojen valkaisuaine

Keittönpuhdistus:
AURO 473 Astianpesuaine
AURO 651 Keittiöpuhdistaja
AURO 660 Uuninpuhdistaja

Terassi:
AURO 801 Terassinpuhdistaja

Lue seuraavaksi:

Suomen Luonnonmaalit