AURO 505 Tartuntapohjuste, hienorakeinen

Alk. 5.95 

 

Erikoispohjuste seinäpinnoille. Tuote takaa onnistuneen lopputuloksen aina, kun maalattava pinta on haasteellinen. Soveltuu käytettäväksi AURO seinämaalien, kalkkimaalien ja laastituotteiden kanssa.

 

 

Poista

Kuvaus

Ongelmanratkaisija kaikille vaikeita alustoille. Liuotinvapaa, hienorakeinen pohjamaali tarjoaa paremman tarttuvuuden pintamaaleille sisä- ja ulkopinnoilla. Biogeeninen sidosaine Replebin® * takaa tuotteen nolla päästöt ja erityisominaisuuksia: päällemaalattavissa 4-6 tuntia, hengittävä, ei valu tai roisku, hajuton. Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Voidaan pintamaalata/päällystää kaikilla AURO seinämaaleilla, laasteilla ja koristepinnoitteilla.

 

Sopii seuraaville alustoille: mineraalialustat, rappauslaasti, savi/savitiili, betoni, kalkkihiekkatiilet, muurattu rakenne, kipsilevy, sementtikuitulevyt, kostean tilan levyt, lastulevyt, vinyylitapetit, lasikuitumateriaalit, tarttuvat ja kostututuskelpoiset vanhat pinnoitteet; sisälateksimaalipinnat tai lakkapinnat.

Sideaine REPLEBIN® on riippumattoman tutkimuslaitoksen testaama ja todettu täysin päästöttömäksi VOC0g/l.

Ominaisuudet:
– Kulutus: 115-185 g/m² tai 84-125 ml/m² per kerros. Tarkka kulutusmäärä riippuu käsiteltävän kohteen ominaisuuksista, pinnoitusmenetelmästä ja pinnan laadusta.
– Luonnon raaka-aineista valmistettu kestävä tartuntapäällyste.
– Hengittävä tuote.

HUOMIO: 

– Tee aina koesively, jotta voit olla varma lopputuloksesta.
– Huomioitava mahdolliset allergiat tuotteen raaka-aineille.

Koostumus:
mineraalitäyteaineita, vesi, Replebin®, titaanidioksidi, selluloosa, rapsi-, risiiniöljy, ammoniakki, bentsisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni

Pakkausmateriaali:
– Polypropeeni, metallikahva

Käyttö:

– Alustan on oltava kuiva ja puhdas.
– Pohjakäsittely 1 kerros (sisä) tai 2 kerrosta (ulko) hienorakeista tartuntapohjamaalia N:o 505.
– 
Jatkokäsittelynä soveltuu AURO tuotteet: 321 Seinämaali, 331 Savimaali328 Huoneilmaa puhdistava maali, 344 Kalkkimaali ja 345 Karkea kalkkimaali. 347 Kalkkilaasti tarvitsee karkeamman 506 tartuntapohjusteen.
– Suorita aina tarvittaessa koesively, levitä tasaisesti harjalla/siveltimellä tai telalla. Noudata sivelyjen välisiä päällesivelyaikoja.

Valkoinen.

Voidaan tarvittaessa sävyttää sävytyskoneella vaaleisiin A-pohjan sävyihin, tai AUROn 330 Sävytysväreillä.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 505 Tartuntapohjuste, hienorakeinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *