AURO 506 Tartuntapohjuste, karkea

Alk. 5.95 

Koko: 5l ja 10l

 

Kuvaus:

Ongelmanratkaisija kaikille vaikeita alustoille. Liuotinvapaa, rakeinen pohjamaali tarjoaa paremman tarttuvuuden pintamaaleille sisä- ja ulkopinnoilla. Biogeeninen sidosaine Replebin® * takaa tuotteen nolla päästöt ja erityisominaisuuksia: päällemaalattavissa 4-6 tuntia, hengittävä, ei valu tai roisku, hajuton. Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Voidaan pintamaalata/päällystää kaikilla AURO seinätuotteilla.

Sideaine REPLEBIN® on riippumattoman tutkimuslaitoksen testaama ja todettu täysin päästöttömäksi VOC0g/l.

 

Tuotenumero:
506

Poista

Kuvaus

Ongelmanratkaisija kaikille vaikeita alustoille. Liuotinvapaa, rakeinen pohjamaali tarjoaa paremman tarttuvuuden pintamaaleille sisä- ja ulkopinnoilla. Biogeeninen sidosaine Replebin® * takaa tuotteen nolla päästöt ja erityisominaisuuksia: päällemaalattavissa 4-6 tuntia, hengittävä, ei valu tai roisku, hajuton. Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Voidaan pintamaalata/päällystää kaikilla AURO seinätuotteilla.  Voidaan sävyttää.
– 
Sopii seuraaville alustoille: mineraalialustat, rappauslaasti, savi/savitiili, betoni, kalkkihiekkatiilet, muurattu rakenne, kipsilevy, sementtikuitulevyt, kostean tilan levyt, lastulevyt, vinyylitapetit, lasikuitumateriaalit, tarttuvat ja kostututuskelpoiset vanhat pinnoitteet; sisälateksimaalipinnat tai lakkapinnat.

Käyttö:

– Alustan on oltava kuiva ja puhdas.
– 
Pohjakäsittely 1 kerros (sisä) tai 2 kerrosta (ulko) rakeista tartuntapohjamaalia N:o 506.
– 
Jatkokäsittelynä soveltuu AURO Profi kalkkirappauslaastit N:o 345 ja 347.
– Suorita aina tarvittaessa koesively, levitä tasaisesti harjalla/siveltimellä tai telalla. Noudata sivelyjen välisiä päällesivelyaikoja.

Ominaisuudet:
– Kulutus: 115-185 g/m² tai 84-125 ml/m² per kerros. Tarkka kulutusmäärä riippuu käsiteltävän kohteen ominaisuuksista, pinnoitusmenetelmästä ja pinnan laadusta.
– Luonnon raaka-aineista valmistettu kestävä tartuntapäällyste.
– Hengittävä tuote.

HUOMIO: 

Tee aina koesively, jotta voit olla varma lopputuloksesta.
– Huomioitava mahdolliset allergiat tuotteen raaka-aineille.

Koostumus:
mineraalitäyteaineita, vesi, Replebin®, titaanidioksidi, selluloosa, rapsi-, risiiniöljy, ammoniakki, bentsisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni

Pakkausmateriaali:
– Polypropeeni, metallikahva

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 506 Tartuntapohjuste, karkea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *