AURO 506 Tartuntapohjuste, karkea

Alk. 5.95 

Koko: 5l ja 10l

 

Kuvaus:

Ongelmanratkaisija kaikille vaikeita alustoille. Liuotinvapaa, rakeinen pohjamaali tarjoaa paremman tarttuvuuden pintamaaleille sisä- ja ulkopinnoilla. Biogeeninen sidosaine Replebin® * takaa tuotteen nolla päästöt ja erityisominaisuuksia: päällemaalattavissa 4-6 tuntia, hengittävä, ei valu tai roisku, hajuton. Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Voidaan pintamaalata/päällystää kaikilla AURO seinätuotteilla.

Sideaine REPLEBIN® on riippumattoman tutkimuslaitoksen testaama ja todettu täysin päästöttömäksi VOC0g/l.

Testipurkkeja voi tilata vain yhden/tilaus

Poista

Kuvaus

Ongelmanratkaisija kaikille vaikeita alustoille. Liuotinvapaa, rakeinen pohjamaali tarjoaa paremman tarttuvuuden pintamaaleille sisä- ja ulkopinnoilla. Biogeeninen sidosaine Replebin® * takaa tuotteen nolla päästöt ja erityisominaisuuksia: päällemaalattavissa 4-6 tuntia, hengittävä, ei valu tai roisku, hajuton. Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. Voidaan pintamaalata/päällystää kaikilla AURO seinätuotteilla.  Voidaan sävyttää.
– 
Sopii seuraaville alustoille: mineraalialustat, rappauslaasti, savi/savitiili, betoni, kalkkihiekkatiilet, muurattu rakenne, kipsilevy, sementtikuitulevyt, kostean tilan levyt, lastulevyt, vinyylitapetit, lasikuitumateriaalit, tarttuvat ja kostututuskelpoiset vanhat pinnoitteet; sisälateksimaalipinnat tai lakkapinnat.

 

Ominaisuudet:
– Kulutus: 115-185 g/m² tai 84-125 ml/m² per kerros. Tarkka kulutusmäärä riippuu käsiteltävän kohteen ominaisuuksista, pinnoitusmenetelmästä ja pinnan laadusta.
– Luonnon raaka-aineista valmistettu kestävä tartuntapäällyste.
– Hengittävä tuote.

Koostumus:
mineraalitäyteaineita, vesi, Replebin®, titaanidioksidi, selluloosa, rapsi-, risiiniöljy, ammoniakki, bentsisotiatsolinoni, metyyli-isotiatsolinoni

Pakkausmateriaali:
– Polypropeeni, metallikahva

Käyttö:

– Alustan on oltava kuiva ja puhdas.
– 
Pohjakäsittely 1 kerros (sisä) tai 2 kerrosta (ulko) rakeista tartuntapohjamaalia N:o 506.
– 
Jatkokäsittelynä soveltuu AURO Profi kalkkirappauslaastit N:o 345 ja 347.
– Suorita aina tarvittaessa koesively, levitä tasaisesti harjalla/siveltimellä tai telalla. Noudata sivelyjen välisiä päällesivelyaikoja.

HUOMIO: 

Tee aina koesively, jotta voit olla varma lopputuloksesta.
– Huomioitava mahdolliset allergiat tuotteen raaka-aineille.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Pohjustukseksi yleensä riittää kostutus vedellä + AURO 344 maalin ohentaminen 10% vedellä ensimmäistä maalikerrosta varten. Kannattaa kysyä tarkemmat ohjeet kannattaa kysyä info@suomenluonnonmaalit.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 506 Tartuntapohjuste, karkea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *