AURO 191 Ohenne

Alk. 15.95 


Ohenne – AURO 191

 

Koko: 0.250L, 1L ja 5L

 

Kuvaus:
AURO Ohenne on luonnonmukainen maalinohenne, joka on valmistettu balasamitärpätistä ja sitrushedelmien kuorista. AURO Ohennetta voidaan käyttää lakkabensiinin ja pineenitärpätin tapaan ohentamiseen, liuottamiseen ja työvälineiden pesuun. Ohenne on väriltään kellertävä ja tuoksuu sitruunalle.

Tuotenumero:
191

Poista

Kuvaus

AUROn 191 Ohennin on tarkoitettu liuotin ohenteisten öljyjen, öljymaalien ja lakkojen ohentamiseen sekä työvälineiden pesuun. Tuote on myös tehokas liuotin pintojen rasvanpoistoon ja maalattujen pintojen tahranpoistoon tai puhdistukseen sellaisenaan.

 

Yleisohenne öljyille ja öljymaaleille. Varmista aina tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä.

 

Käyttökohteet:

Liuotin ohenteisten öljyjen ja öljymaalien ohenne.

Soveltuu työvälineiden puhdistukseen.

 

Tiheys/ominaispaino 0,86 kg/l
Varastointi Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 36 kuukautta

Ominaisuudet:
– Ei sisällä lisäaineita.

HUOMIO: 
– Syttyvää.
– Terveydelle haitallista hengitettynä, joutuessaan iholle tai nieltynä.
– Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Koostumus ja pakkausmateriaalit:
Sisältää balsamitärpättiä ja sitrusöljyä.

Pakkausmateriaali:
Pelti

 

HUOMIO

Öljyjen itsesyttymisvaara. Älä jätä myttyyn käytettyjä puhdistusliinoja ja vastaavia. Levitä ne kuivumaan tai säilytä nämä ilmaltasuljetussa metalliastiassa. Noudata tavanomaisia suojatoimenpiteitä, esim. huolehdi riittävästä ihon suojauksesta ja ilmanvaihdosta käytön aikana.

Huomio! Tuote on palava. R 10 Syttyvä, S 16 Eristettävä sytytyslähteistä. Älä tupakoi. Öljyjen itsesyttymis vaara. Älä jätä myttyyn käytettyjä puhdistusliinoja ja vastaavia. Levitä ne kuivumaan. Sisältää sitrusöljyä. R 65 Saattaa aiheuttaa keuhkovaurion nieltäessä, S 23 Älä hengitä höyryä / aerosolia. S 51 Varmista hyvä tuuletus. S 62 Älä oksennuta jos tuotetta on nielty. Ota välittömästi yhteys lääkäriin ja näytä etiketti. Tuotekoodi: ÷ 100, öljyt / vahat, voimakkaasti liuotinpohjainen. BAG-T-numero: 81752. Noudata normaaleita suojatoimenpiteitä käsittelyn aikana, esim. huolehdi riittävästä ihon suojauksesta ja ilmanvaihdosta käytön aikana. Noudata käyttöturvallisuustiedotetta ja teknisiä tietoja.

 

Käytetään ohenteena ohennettavan tuotteen ohjeen mukaisesti.

Ohenninta lisätään ohennettavaan maaliin vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen, katso soveltuvuus ja yksityiskohtaiset ohennusohjeet maalin käyttöohjeesta.

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Hieman kellertävä neste.

 

Jätelainsäädännön mukaan nestemäinen tuotejäte on vaarallista jätettä. Se tulee toimittaa vaarallisen jätteen keräyspisteeseen, esimerkiksi kunnan keräyspisteeseen.

Pienet määrät nestemäistä tuotetta voi haihduttaa kuivaksi jättämällä korkki raolleen hyvin tuuletetussa tilassa. Metallinen astia voi hävittää kierrättää metalliromuna.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 191 Ohenne”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *