AURO 110 Terassiöljy

Alk. 31.95 


AURO Terassiöljy on luonnon raaka-aineista valmistettu hengittävä öljy puupintojen käsittelyyn ulkona.
AUROn Terassiöljy kemikaalivapaa vaihtoehto ja kestävä puuöljy.

 

Värisävy: Tiikki, Kovapuu, Lehtikuusi

 

 

Tuotenumero:
110

Poista

TUOTETIEDOT

Tyyppi:

Terassiöljy, puuöljy.

Maalaustuoteryhmä:

741 Liuoteohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11…14

Kiintoainepitoisuus:

 

Koostumus:

Kiinanpuuöljy, sitrusohennin (appelsiinin kuorista puristettu ”tärpätti), pellavaöljy, mineraalipigmentit, rasvahapot, kuivike (kobolttivapaa), piidioksidi, lesitiini

 

Soveltuvuus:

Puiset pinnat ulkona.

 

Käyttökohteet:

Puiset terassi ja patio pinnat, puiset terassikalusteet.

 

Maalaustuoteryhmä:

741 Liuoteohenteiset öljyt ulkokäyttöön RL 11…14

Kiiltoryhmä:

 

Riittoisuus:

n. 20m²/Litra

 

Kuivumisajat:

Pölykuiva n. 12h. Päällemaalattavissa 24h kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan 48h kuluttua.

Ohenne:

Pineeni- tai sitrusohennin.

 

Pakkauskoot: 0,75l ja 2,5l

 

 

KÄYTTÖOHTEET

Käyttö: Pohjustus: Levitä terassiöljyä ohuelti, mikäli puussa on uria, syvennyksiä tai vastaavia, ettei öljy keräänny edellä mainittuihin. Kuivausprosessi voi olla huomattavasti hitaampi tällöin. Levitä tuotetta tasaisesti; käytä sivellintä tai lyhytkarvaista telaa (mohair, veluuri); Älä kaada öljyä käsiteltävälle pinnalle. Huonosti imeville alustoille voidaan öljyä laimentaa max. 30% AURO Ohenteella nro 191*. Hyvin imukykyisille alustoille (tai kohdille puussa) voidaan levittää öljyä märkää märälle käsittelynä. Poista kaikki ylimääräinen terassiöljy, joka ei ole imeytynyt alustaan ennen kuin öljy alkaa kuivumaan. Viimeistään 30 minuutin kuluessa poista imeytymätön öljy lastalla tai nukkaamattomalla rätillä. Älä levitä seuraavia kerroksia ennen kuin terassiöljy on kuivunut, aikaisintaan n. 24 tunnin päästä. Viimeistely: Terasseille ja kulutuksille alttiille pinnoille suositellaan toinen öljy käsittely.

Öljy levitys kertojen välissä voidaan pinta tarvittaessa hioa, (esim. huonekaluille 240 karkeudella ja lattioille 180 karkeudella). Levitä toinen käsittely kerta ohentamattomalla terassiöljyllä hyvin kevyesti (esim. rätillä tai valkoisilla kuitulaikoilla). Poista ylimääräinen öljy.

Toista toimenpide tarvittaessa uudelleen, kunnes käsiteltävä pinta on täysin kyllästynyt. Älä levitä seuraavia kerroksia ennen kuin öljy on kuivunut, aikaisintaan n. 24 tunnin päästä.

Sävy: Tuote on kuultava. Sävynä TIIKKI, KOVAPUU ja LEHTIKUUSI

Kuivumisaika: Levitetään käsiteltävälle pinnalle ja annetaan imeytyä n. 20-30 minuuttia, pölykuiva n. 10 tunnin päästä. Voidaan ottaa käyttöön tai öljytä uudelleen 24 tunnin kuluttua. Vahvin kestävyys saavutetaan n. 2 – 4 viikon jälkeen. Korkea kosteus ja alhaiset lämpötilat pidentävät kuivumisaikaa. Käsiteltyä pintaa ei saa altistaa vedelle kuivumisen aikana.Kuivumisen ajan on ilmanvaihdon oltava riittävä

Riittoisuus:  1. kerros n.20m2/litra. 2. kerros n.50m2/litra. HUOM! Huokoisilla pinnoilla voi riittoisuuden neliöt jopa puolittua.

Ohennin:  Ei vaadi ohennusta. Työvälineet voidaan puhdistaa puutärpätillä tai AURO 191 Ohentimella.

VÄRISÄVYT

Tiikki, Kovapuu ja Lehtikuusi

Kolme värisävyä valintasi mukaan

EKOLOGISUUS

Tuotteen ekologisuus:

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu luonnonraaka-aineisiin.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä.

Jos tuotteella käsittelee lehtikuusiterassin laudat ennen lautojen asennusta, auttaako tuote säilyttämään lehtikuusen aluperäisen värin ts. estämään harmaantumisen?Back to product
asked by Anonymous on 2019-05-22 15:58:21
1 answers shown
  1. Se on tarkoitettu juuri siihen käyttötarkoitukseen. Siis kyllä.
    Lauri Koski answered on 2019-05-23 22:53:25

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 110 Terassiöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *