AURO 471 Kodin yleispuhdistusaine

Alk. 12.95 

Laimentamalla yleispuhdistusainetta vedellä 1:6 sopii seos likaantuneiden lattioiden, laattojen, PVC: n ja melkein kaikkien muiden pintojen perusteelliseen puhdistukseen. Sekoita seos hyvin ennen käyttöä ja kostuta tahraisiin kohtiin ja anna reagoida lyhyen aikaa. Puhdista uudelleen perusteellisesti puhtaalla vedellä.

Ikkunoiden puhdistamiseen tai lattian moppaamiseen, lisää 1 – 2 ruiskautusta 5L lämmintä vettä. Pyyhi vielä hyvin puhtaalla vedellä.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

  • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta.
  • Tuote on biohajoava.
  • Tuotteen valmistusprosessissa (ei itse tuotteessa) käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi.
  • Tuotteen valmistaa AURO joka on ainoa oikeasti ekologinen maalinvalmistaja. AUROn maalitehtaalta ei muodostu kierrätyskelvotonta jätettä lainkaan.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn AURO maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni.
Voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä. Voidaan kierrättää energiajakeena.

Koostumus:

vesi, alkoholi, auringonkukkaöljy **, palmuydinrasva **, kookosrasva **, soijaöljy **, potaska, mäntyterpeenialkoholi, risiiniöljy **, sitruunahappo, rypsiöljy **, sitrusöljy, selluloosa, rosmariiniöljy, laventeliöljy,** kaliumsaippuana

EU: n pesuaineasetus 648/2004:> 30% vettä,> 30% saippua, 5-15% tuoksut, <5% muut.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 471 Kodin yleispuhdistusaine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *