ALL TIP TOP Savipohjainen puhdistusaine

(3 tuotearviota)

Alk. 9.95 

ALL TIP-TOP® toimii kolmella tavalla: Tuote puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Muista lukea ohjeet ennen käyttöä.

ALL TIP-TOP® on ekologinen ja myrkytön puhdistusaine, joka perustuu luonnon omiin raaka-aineisiin, saippuaan ja saveen.
ALL TIP-TOP® soveltuu lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen ja kiillottamiseen, ja on terveydelle ja ympäristölle vaaraton

Saatavilla olevat koot: 250gr, 500gr ja 850gr.

Poista

Kuvaus

ALL TIP-TOP® on kolmitoiminen puhdistusaine. Se puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Ihanteellinen veneisiin, matkailuvaunuihin, autoihin, moottoripyöriin. Savipohjainen All Tip Top puhdistusaine sopii lähes kaikille tasaisille pinnoille, kuten kromille, alumiinille, ruostumattomalle teräkselle ja puhdistaa jopa kultaa, hopeaa, lasia ja muovia. Voit käyttää tätä kotona kylpyammeen, pesualtaan, tiskipöydän ja vaikka lieden puhdistamiseen. Ulkotiloissa puhdistat sillä helposti puutarhakalusteet, urheiluvälineet, kivi- ja marmoripinnat. Jos et ole varma tuotteen soveltuvuudesta, kokeile sitä ensin näkymättömään paikkaan. Muista lukea ohjeet ennen käyttöä.

 

 

Kotona: kylpyammeet, pesualtaat, tiskipöydät, liedet, hanat, keraamiset tasot, kaakelit, kaakelisaumat, emaliin, lasiin, muoviin, lakatut tai maalatut huonekalut…

Ulkona: puutarhahuonekalut, urheiluvälineet, kaikki marmorialustat, kivi, PVC…

Auto: vanteet, puskurit, asuntovaunut…

Moottoripyörä ja polkupyörä: vanteet, metalliosat…

Veneet: vesirajan ekologinen puhdistus ilman myrkkyjä, veneen pohjat, vetolaitteet…

Metallien puhdistukseen ja kiillotukseen: kromiin, alumiiniin, ruostumattomaan teräkseen, kultaan, hopeaan, kupariin, tinaan, messinkiin…

 

PIKAOHJE: Hankaa kosteaa sientä ALL TIP-TOP®iin. Purista sientä kunnes se vaahtoaa. Puhdista esine ja huuhtele vedellä.

 

ALL TIP-TOP® on yleispuhdistusaine, joka toimii kodin kaikilla kovilla pinnoilla. Sama aine puhdistaa, kiillottaa sekä suojaa pinnat yhdellä käsittelyllä.

ALL TIP-TOP®in teho perustuu sen sisältämään saippuaan, kiillotussaveen sekä glyseriiniin.

ALL TIP-TOP®  ei kuivata käsiä, sen sisältämä glyseriini auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Glyseriini on kasvipohjainen ja vaaraton aine. Glyseriini sulkee pinnan puhdistuksen jälkeen, jolloin uusi lika ei tartu pintaan yhtä helposti.

ALL TIP-TOP® on erittäin riittoisa. Yksi purkillinen vastaa noin 10-100 litraa nestemäistä puhdistusainetta.

 

ALL TIP-TOP® on lapsiperheelle turvallinen valinta. ALL TIP-TOP® on täysin biohajoava, vaaraton terveydelle, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.

Koostumus:
Ainoastaan ekologisia luonnon ainesosia. Tuote on myrkytön, ei sisällä fosfaatteja tai happoja. Ei syövytä ihoa. Vaaraton ihmisille ja ympäristölle.

ALL TIP-TOP® sisältää vain savea, saippuaa, glyseriiniä, sitruunaöljyä, natriumia ja kasvirasvoja.

 

Soveltuvuus:
Ruostumaton teräs, kupari, messinki, alumiini, kromi, pronssi, tina, hopea, kulta, lasi, kristalli, keramiikka, posliini, emali, muovi, puu (maalattu, lakattu, öljytty sekä käsittelemätön puu), marmori,
tiili, vuolukivi, jne.

Keittiö:
Tiskipöydät ja tiskialtaat, olivat ne sitten terästä, kiveä tai komposiittia, keraamiset liedet, vesihanat, keittiökaapistot, jääkaapit, liedet, uunit ja mikroaaltouunit, liesituulettimet, massiivipuiset työtasot, laminaattitasot, kivitasot, rosteripinnat

Olohuone:
Takkat ja tulisijat: Poistaa tehokkaasti nokitahrat, jopa vuolukivi pinnoilta ja takan lasiluukuilta
Kalusteet ja lattiat: Poistaa kuulakärkikynän jäljet laminaattilattiasta tai kalvopinnoitetuista kalusteista.

Sauna, WC ja Kylpyhuone:
Puhdistaa saunan puupinnat kuten lauteet, seinät, katot ja kaiteet tehokkaasti. Kaa kalkin irti saunan lasiovesta ja kiukaasta. Poistaa värjäymiä kaakelisaumoista. Turvallinen valinta – varsinkin saunaan, lauteille ja seiniin, jotka ovat usein kosketuksissa ihon kanssa. Puhdistaa hanat, WC istuimet, ammeet ja suihkukaapit.

Muut:
Autot, moottoripyörät ja veneet: Alumiinivanteet, veneen vesirajan puhdistus. Irroittaa itikat auton keulasta, peileistä sekä tuulilasista.
Puutarha: puutarhakalusteet, grillit,

HUOM!
Hopean ja muiden pehmeiden pintojen puhdistukseen tulee käyttää tuotteen mukana tullutta pehmeämpää valkoista sientä tai pehmeää kangasta. Muista vaahdottaa aine erittäin hyvin ennen metallien kiillotusta. Karkea keltainen sieni voi naarmuttaa pehmeitä metalleja sekä muita herkkiä pintoja. Aine itsessään ei naarmuta.

Käyttöohjeet

1. Hiero vedellä kostuttetua sientä purkissa olevan aineen pintaan.
2. Puristele sientä niin että sieni alkaa kevyesti vaahdota
3. Pese sienellä puhdistettava pinta. Tarvittaessa anna vaahdon vaikuttaa muutama minuutti.
4. Huuhtele juoksevan veden alla tai pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla kaikki puhdistusaine pois.

Anna aineen kuivua, ennenkuin suljet purkin. Kosteana suljettu aine voi homehtua koska se ei sisällä myrkkyjä

 

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

 • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta
 • Tuote on biohajoava

Ainoastaan ekologisia luonnon ainesosia. Tuote on myrkytön, ei sisällä fosfaatteja tai happoja. Ei syövytä ihoa. Vaaraton ihmisille ja ympäristölle.

 

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn ALL TIP-TOP® purkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni.
-Voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä.
-Voidaan kierrättää energiajakeena.
-Puhdasta ja pestyä astiaa voidaan hyötykäyttää esimerkiksi säilytysastiana.

Koostumus:
ALL TIP-TOP® sisältää vain savea, saippuaa, glyseriiniä, sitruunaöljyä, natriumia ja kasvirasvoja.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei huoneilmaan vapaudu haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden.

 

ALLERGIAPERHE:

ALL TIP-TOP® on luonnollinen puhdistusaine, joka on todella tehokas ja soveltuu mahdollisimman moneen kohteeseen ilman että on terveydelle tai luonnolle haitallinen.

ALL TIP-TOP® on lapsiperheen turvallinen valinta kovien pintojen puhdistukseen.

ALL TIP-TOP® soveltuu hyvin allergikoille, astmaatikoille ja useimmille kemikaaleille herkistyneille, koska se on erittäin hellävarainen ja mieto tuoksuinen. Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita. Sen lempeä sitruunan tuoksu tulee tuotteen sisältämästä sitruunaöljystä.

 

WC ja KYLPPÄRI:

ALL TIP-TOP® puhdistaa tehokkaasti vaikeat pinttymät tai kalkkitahrat.

ALL TIP-TOP® puhdistaa pinttyneet kaakeleiden saumat ilman happoja

ALL TIP-TOP® ei naarmuta posliinia, emalia tai kaakeleita.

ALL TIP-TOP® puhdistaa turvallisesti ja luontoa säästäen kaikki pinnat WC:ssä, myös hiuslakat, tahrat y.m. hammastahnat peileistä, kaapin ovista, seinistä ja lattioista.

ALL TIP-TOP® antaa suojaa joka hidastaa uusien kalkkipinttymien muodostumista

 

KEITTIÖ:

ALL TIP-TOP® on erinomainen puhdistusaine keittiön, veneen tai asuntovaunun/-auton keittotasoille myös induktioliedelle. ALL TIP-TOP® saa vaikeimmatkin tahrat irtoamaan kuten palanut sokeri.

 

AUTO, MOOTTORIPYÖRÄ JA VAUNUT:

ALL TIP-TOP® kiillottaa ja puhdistaa vaikeat pinttymät vanteista, pölykapseleista, puskureista ym.

ALL TIP-TOP® poistaa jarrupölyn, palaneen kumin ja muut vaikeat tahrat täysin ekologisesti.

ALL TIP-TOP® puhdistaa diesel- y.m. käryt vaunun etuosasta tai asuntoauton takaosasta. Nokivalumat vaunun kyljistä  puhdistuvat helposti

 

VENEET:

ALL TIP-TOP® on paras ekotuote vesirajan veneen perän puhdistukseen. Vesirajassa on sekoitus öljyä ja kaikenlaista törkyä, joka on tarttunut todella tiukasti kiinni, samoin kuin diesel- y.m. käryt veneen takaosista

ALL TIP-TOP® puhdistaa lepuuttajat uuden veroisiksi

ALL TIP-TOP® saa veneen kannet ja jopa liukueste-karhennetut pinnatkin puhtaiksi. Käytä niihin avuksi harjaa.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

 1. A Soveltuu siihen ja moneen muuhun (esim grilli) erinomaisesti.
 2. A Käyttöohjeet löytyvät tuotteen takaa käyttöohjeet välilehdeltä (myös alla). Saippua on itseasiassa palashampoo ja se on meidän joululahja asiakkaillemme. Meille tulossa kokonainen tuotesarja palamuodossa olevia pesu- ja puhdistusaineita. Käyttöohje: 1. Hiero vedellä kostuttetua sientä purkissa olevan aineen pintaan. 2. Puristele sientä niin että sieni alkaa kevyesti vaahdota 3. Pese sienellä puhdistettava pinta. Tarvittaessa anna vaahdon vaikuttaa muutama minuutti. 4. Huuhtele juoksevan veden alla tai pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla kaikki puhdistusaine pois. Anna aineen kuivua, ennenkuin suljet purkin. Kosteana suljettu aine voi homehtua koska se ei sisällä myrkkyjä

3 arviota tuotteelle ALL TIP TOP Savipohjainen puhdistusaine

 1. Jenni, P

  Tää on ihanan tuoksuinen ja niin tehokas pesuaine. Sopii eritoten kylpyhuoneen kaakeleille. Irrottaa pinttymät hankaussienen avulla.

 2. Jennie (varmistettu kirjoittaja)

  Kodinhengettären luottokaveri. Tällä lähtee lika kuin lika ilman että pinnat kärsivät.

 3. Jari Jaakkola

  All tip top -aineella koitin puhdistaa saunan oven kalkista pois, ei puhdistunut vaikka pesin kahteen kertaan.

  • Lauri Koski

   Hei, En tiedä miten olet käsittelyn tehnyt, mutta normaalisti kalkki lähtee tällä helposti pois.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...