SLM-logo-horizontal-RGB-p-500

Lisää koriisi myös nämä:

Ostoskorin sisältö:

Uutta! Täysin titaanidioksiditon AURO TI02-vapaa seinämaali

Lähes kaikki maalit sisältävät titaanidioksidia, eli valkoista pigmenttiä. Pari vuotta sitten Euroopan komissio luokitteli tämän pigmentin mahdollisesti syöpävaaralliseksi aineeksi. Siksi toimme markkinoille täysin titaanidioksidittoman maalin, AURO Ti02 Vapaa-seinämaalin. 

AURO Ti02-Vapaa on muoviton ja säilöntäaineeton maali lähes kaikille kodin seinä- ja kattopinnoille. Kokonaan luonnon raaka-aineista valmistettu maali on pesunkestävä ja omaa hyvän peittokyvyn. Ti02-Vapaa maali on sävytettävissä satoihin eri värisävyihin luonnonpigmentein, ja maali on luokiteltu erittäin vähäpäästöiseksi AgBB-arviointijärjestelmän mukaan. Maali jättää kauniin himmeän pinnan.

Aidosti hengittävänä tuote soveltuu myös vaativiin kohteisiin kuten kellareihin, restaurointikohteisiin, ja diffuusioavoimeen rakentamiseen.  Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei huoneilmaan vapaudu haitallisia yhdisteitä; näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden. Maali ei ole juuri tavallisia lateksimaaleja kalliimpaa, mutta se on selvästi luonnon ja ihmisen kannalta parempi vaihtoehto.

AURO Ti02-Vapaa – maalin tarttuvuus on erinomainen kaikilla mineraalipinnoilla, kuten aikaisemmin lateksimaalilla maalatut pinnat, kivi, betoni, savi, ja kipsilevy – sekä puukuitulevyt ja paperitapetti tai makulatuuripaperi.
Maalilla voi päällemaalata myös aikaisemmin lateksi- ,savi- tai kalkkimaalilla maalattua pintaa. TI02-Vapaa levitetään siveltimellä, telalla tai maaliruiskulla.

Maali on päällemaalattava normaaleissa maalausolosuhteissa (20 °C / 65 % suhteellinen ilmankosteus) 4-6 tunnin kuluttua.

Koostumus: Vesi, mineraalitäyteaineet, kasvipohjainen Replebin®️-sideaine, silikaatit sekä rapsi- ja risiiniöljyistä valmistetut tensidit.

Maali on biohajoava ja kompostoituva ja siveltimet voi pestä juoksevan veden alla.

RIITTOISUUS: 9m² / litralla. 5l = 45m², 10l = 90m².
OHENNIN: Vesi
KUIVUMISAIKA: Päällemaalattavissa 4-6h kuluttua edellisestä kerroksesta

Maalia on saatavissa kahta kokoa; 5 ja 10 litran astioissa.

Lue seuraavaksi:

Suomen Luonnonmaalit