TADELAKT-kivi, 5cm x 4,2cm x 3cm

99.95 

Tadelaktin vettähylkivän pinnan saavuttamiseksi kalkkilaastin pinta tiivistetään erityisellä kiillotuskivillä ja käsitellään oliiviöljysaippualla. Kalkkikiven koko 5cm x 4,2cm x 3cm.

Kuvaus

Gekolakt / Tadelakt on 100% luonnonmukainen, näyttävä, kalkkia sisältävä viimeistelylaasti, jonka inspiraatio on saatu Marokosta. UKU Tadelakt on innovatiivinen virolainen tuote, jonka valmistuksessa on noudatettu tuhansia vuosia vanhoja perinteitä. Tuotteen valmistusprosesseissa on käytetty aurinkoenergiaa ja lähialueelta hankittuja luonnonmateriaaleja.

Tadelaktilla päällystetty, ainutlaatuisella tavalla kiiltävä ja silkkinen pinta kätkee sisäänsä luonnonkiven lujuuden. Pinta on vettä hylkivä ja saumaton, joten sitä voidaan käyttää kosteiden tilojen kuten suihkukaappien, kylpyammeiden ja pesualtaiden viimeistelemiseen. Tadelaktilla voidaan viimeistellä myös kaarevia pintoja, peittää onkeloita ja aukkoja sekä ulkonevia muotoja.

Vettähylkivän Tadelakt-pinnan aikaansaamiseksi on käytettävä perinteisiä Tadelakt-työmenetelmiä- ja välineitä; hiontakiveä ja oliiviöljysaippuaa.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TADELAKT-kivi, 5cm x 4,2cm x 3cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *