Saippua Artesaanit Hiukset ja Vartalo Olibaani 100gr

9.95 

Kotimaisin käsin tehty rakkaudella ja luontoa kunnioittaen.

Saippua Artesaanien Olibaani saippua on aito luonnontuote, jolla peseytyvät helposti niin hiukset, kuin koko vartalokin. Tuoksuna mausteinen mandariini ja olibaanihartsi. Tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä, ja hyvän tuoksun lisäksi ne myös hoitavat kuivaa ja ikääntyvää ihoa.
 
Tuotetunnus (SKU): 20582141 Osastot: , , ,

Kuvaus

Olibaani saippuapala vaahtoaa hyvin, mikä tekee sen käytöstä helppoa ja miellyttävää.
Tämä saippuapala on valmistettu huolellisesti kylmäkäyntimenetelmällä, jossa saippua kypsyy pimeässä ja hengittävässä astiassa vähintään kuukauden ajan ennen kuin se on valmis käytettäväksi. 
 Olibaani saippuapala on valmistettu laadukkaista kasvisöljyistä saippuoittamisen avulla. Se pesee hiukset ja vartalon hellästi ja tehokkaasti. Saippuapalan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Eteerinen Mandariiniöljy (Citrus Nobilis Oil), Eteerinen Olibaanihartsiöljy (Boswellia Carterii Oil)

Kastele hiukset lämpimällä vedellä ja vaahdota hiukset hieromalla shampoopalaa hiuksiin. Lisää lämmintä vettä tarvittaessa ja toista. Vaahdota hiukset hyvin ja pese shampoo pois.
Pestyäsi hiukset, aseta shampoopala ilmavalle tasolle, jolloin se ehtii kuivua käyttökertojen välissä ja kestää kauemmin.

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

  • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta
  • Tuote ja pakkaus on 100%  biohajoava
  • Tuotteen valmistusprosessissa ei käytetä oikeastaan lainkaan energiaa. Tuote kypsyy ajan kanssa
  • Tuotteen valmistaa meille pieni kotimainen perheyritys aivan oman toimipisteemme läheisyydessä

 

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä.

Pakkausmateriaali:
Kartonkipakkaus 100% selluloosa. Pakkauksessa ei ole käytetty liimoja
Voidaan kierrättää pahvinkeräyksessä. Voidaan kierrättää energiajakeena.

Koostumus:

Kookosöljy (Sodium Cocoate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Vesi (Aqua), Eteerinen Mandariiniöljy (Citrus Nobilis Oil), Eteerinen Olibaanihartsiöljy (Boswellia Carterii Oil)

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saippua Artesaanit Hiukset ja Vartalo Olibaani 100gr”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *