Pilvinen seinä Kalkkimaali

Alk. 39.90 

Hengittävä, mietohajuinen, kemikaalivapaa ja helppokäyttöinen maali kaikille seinäpinnoille kuivissa sisätiloissa.

Soveltuu betoni, kivi, savi, kipsilevy, lastulevy, puu ja tapettipinnoille. Maalattavien pintojen tulee olla puhtaita, kuivia, imu- ja tartuntakykyisiä.

Ei sisällä muovisideaineita. Ei sisällä liuottimia. Ei sisällä säilöntäaineita

 

Poista

Kuvaus

Pilvinen seinä kalkkimaali on himmeän pinnan antava sisäseinämaali.

 

TUOTETIEDOT

Ominaisuudet:

– Työvälineidein puhdistus vedellä.

– Riittoisuus: n. 14 m2 / 1kg.

– Kuivumisaika n. 6 h normaaliolosuhteissa.

– Ilman lämpötila vähintään + 7 °C, Ilman suhteellinen kosteus alle 85 %,

Koska maalin ph on hyvin korkea on syytä käyttää suojakäsineitä ja suojalaseja aina maalin tai jauheen kanssa työskenneltäessä. Hansikkaat ja suojalasit ovat myyntipakkauksessa.

KÄYTTÖOHJEET

Käyttö:

– Sekoita huolellisesti 1 kg jauhetta 1 litraa vettä. Anna seistä 30 minuuttia, ja sekoita uudelleen kunnes jauhe on varmasti

liuennut ja maali on tasalaatuista.

– Jos haluat maalista kuultavampaa (pilvisempi lopputulos) voidaan jauhe sekoittaa max. 1,8 litraan vettä.

– Levitetään siveltimellä tai telalla.

Maalaus:

– Sivele tai levitä telalla ohut ja tasainen kerros. Tela on paras työväline kun haluat tasaista väripintaa. Käytä sivellintä pilvisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytä silloin myös ohuempaa maalia joka saa kuultaa vähän läpi.

– Päällemaalattavissa 24 h kuluttua normaaliolosuhteissa

 

VÄRISÄVYT

 

 

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

  • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta
  • Tuote on biohajoava
  • Tuotteen valmistusprosessissa (ei itse tuotteessa) käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi
  • EU-VOC-raja-arvot: 2004/42/EG II A (fWb): 30 g/l (2010) Tämä tuote VOC:0g/l

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn AURO maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni. Hävitä energiajakeena.

 

Koostumus:
Kalsiumhydroksidi (sammutettu kalkki), liitu, titaanidioksidi, maitokaseiini, natriumbikarbonaatti, selluloosa, sävypigmentit.
Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kui-tenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi mahdolliset allergiat.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

 

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei huoneilmaan vapaudu haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden.

Ei sisällä muovisideaineita.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Ei sisällä liuottimia.
VOC 0g/L

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Ei sillä tavalla kuin perinnekalkkimaalista. Täytyy hangata tosi kovasti että jotain irtoaisi. Itsellä tätä on lapsen huoneen seinissä.
  2. A Tuote käy lähes kaikkien seinämaalien päälle. Soveltuu akrylaattien sekä kalkki- ja savimaalien päälle. Pohjan ei täydy välttämättä olla valkoinen, mutta useimmiten tasaivärimen valkoinen pohja antaa parhaan lopputuloksen. Varsinkin jos maali levitetään erityisen pilvisesti = pohjan väri näkyy (kuultaa) sieltä täältä läpi.
  3. A Tuote soveltuu erityisen hyvin makulatuuritapetin päälle. Se myydään jauhemuotoisena, ja veden määrää voi säädellä = vähemmän vettä ei saa paperia niin paljon vettymään.
  4. A Vesimäärän lisääminen ei juurikaan muuta tuotteen väriä. Tarvitset siis valkoisen tuotteen jota sekoitat värillisen tuotteen sekaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pilvinen seinä Kalkkimaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *