Ale!

Coloria Hirsi- ja Paneelimaali

Alk. 42.95  Alk. 38.65 

Uusi vesiohenteinen, muoviton ja hengittävän Hirsi- ja Paneelimaali, joka soveltuu niin massiivihirrelle, hirsipaneelille kuin muillekin puupaneelipinnoille sisätiloissa. Hirsi- ja Paneelimaali maali täyttää niin kuluttajan kuin ammattilaisenkin tarpeet.

Hirsi- ja Paneelimaalia voidaan käyttää myös kylmilleen jäävissä kesämökeissä. Koska se ei muodosta tiivistä ja sulkevaa kalvoa, se päästää mahdollisen vesihöyryn lävitseen ja antaa mökin hengittää. Tuote soveltuu niin puupuhtaalle kuin aiemmin käsitellyille (myös lakatuille) hirsi- ja paneelipinnoille.

Voidaan sävyttää A-pohjana, vaaleisiin sävyihin.

*tuote sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4- isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

 

Poista

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Coloria Hirsi ja Paneelimaali soveltuu niin massiivihirrelle, lamellihirrelle ja hirsipaneeleille kuin muillekin puupaneeleille sisätiloissa. Luonnonöljypohjaisena tuotteena Coloria Hirsi ja Paneelimaali on ekologinen valinta ja takaa rakenteiden hengittävyyden.  Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana. Öljysideaineisena maalina tuote on erittäin hyvä sivellä ja jättää kauniin luonnollisen pinnan.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, himmeä maali sisätiloihin. Sideaineena uusiutuva luonnonöljy. Muoviton, hajuton, hengittävä ja antimikrobinen. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Käyttökohteita ovat erilaiset hirsi- ja paneelipinnat sisätiloissa. Myös aiemmin lakatut tai kuullotetut pinnat jotka halutaan peittomaalata. Muovittomuuden ansiosta käy myös kylmilleen jääviin tiloihin, esim. kesä- ja saunamökit.

 

Vesiohenteinen, muoviton ja hengittävä, puolihimmeä seinämaali, jonka sideaineena on ympäristöystävällinen, uusiutuva luonnonöljy. Tuote on hajuton myös maalatessa eikä siitä aiheudu haitallisia päästöjä huoneilmaan. Tuote ei vaadi erillistä pohjamaalia.

Tuote kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokituksien M1- ryhmään.

Käyttökohteet: Soveltuu puu, hirsi- ja paneelipintojen maalaukseen. Myös aiemmin lakatut tai kuullotetut pinnat jotka halutaan peittomaalata.

Koodi: 290

Maalaustarvikeryhmä: 313, 319 (MaalausRYL2012)

Pesunkestävyys: Puhdistuksenkestävä

Kiiltoryhmä: 5 (RT-luokitus) himmeä

Tiheys: n. 1,30 kg/litra

Riittoisuus: Aikaisemmin maalatut pinnat n. 9-12 m2/litra, kertamaalaus. Sileät pinnat n. 7-10 m2/litra, kertamaalaus.
Karkeat pinnat n. 4-8 m2/litra, kertamaalaus.

Kuiva-ainepitoisuus: n. 42 tilavuus-%

Kuivumisaika: Pölykuiva noin 1-2 kuluttua. Päällemaalattavissa seuraavana päivänä.

Sävytys: Valkoinen (A). Sävytettävissä olemassa olevien sävykarttojen mukaisesti.

Tulenarkuus: Ei palava neste

Ohenne: Vesi

Varastointi ja kuljetus: Vaatii lämpimän varastoinnin ja kuljetuksen.

 

Koostumus: ”uusiutuvat luonnonöljyt” Valmistaja ei ole ilmoittanut maalin valmistuksessa käytettyjä raaka-aineita.

Pakkausmateriaali: Pelti

Koko: 2,7L ja 9,0L

Uudet pinnat: Poista pöly ja irtoava aines harjaamalla. Käytä Dalapro Wood Finish-tasoitetta tai vastaavaa tarvittaessa. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti.

Aikaisemmin käsitellyt pinnat: Pese pinnat yleispesuaineella. Huuhtele pinta huolellisesti vedellä pesun jälkeen. Poista irtoava maalipinta. Silota kolot Dalapro Wood Finish tasoitteella tai vastaavalla. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti. Esimerkiksi Kasvisaippuatiivistettä.

Maalaus: Maali sekoitetaan hyvin ennen käyttöä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä mahdollisten sävyerojen välttämiseksi.

Maalausolosuhteet: Lämpötila yli +5 C° (maali, pinta ja ilma). Ilman suhteellinen kosteus alle 80 %. Maalattavan pinnan on oltava kuiva.

Työvälineet: Telaus, sively, korkeapaineruiskutus – ruiskun suutin 0,50 – 0,58 mm. Ohennetaan tarvittaessa 5 %.

Maalatun pinnan hoito: Maalin lopullinen kalvonmuodostus kestää noin kuukauden, jonka jälkeen pinta on saavuttanut lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä. Ennen tätä on maalipintaa käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa neutraalilla (pH 6 – 8) pesuaineliuoksella pyyhkimällä. Pesuaine ja lika poistetaan pyyhkimällä ja huuhtelemalla pinta puhtaalla vedellä. Työvälineenä käytetään pehmeää pyyhettä tai sientä. Karkeaa harjausta ja voimakasta hankausta tulee välttää.

Ympäristöhaittojen ehkäisy: Hyvin tyhjennetyt, kuivat maaliastiat voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Nestemäinen maalijäte on toimitettava ongelmajätteen keräyspisteeseen. Sulje astia huolellisesti myöhempää käyttöä varten.

Koostumus: Valmistaja ei ole ilmoittanut maalin valmistuksessa käytettyjä raaka-aineita.

Sisältää: 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4- isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
Bronopoli (INN)

Tämä maali on sellaisenaan puhtaanvalkoinen.

Sävytettävissä markkinoilla olevien värikarttojen vaaleisiin A-pohjan sävyihin.

SÄVYTETTÄVÄN MAALIN TILAAMINEN

Ole meihin yhteydessä ennen maalin tilaamista, niin varmistamme mihin hintaryhmään haluamasi värisävy kuuluu – puh 09-851 2101 tai info@suomenluonnonmaalit.fi

Valitse oikea hintaryhmä alasvetovalikosta (Hintaryhmä 1 -> Hintaryhmä3)

Kirjoita haluamasi värisävyn nimi tai koodi Oma värisävy kenttään.

Huom! Sekoita maali hyvin aina ennen maalaustyöhön ryhtymistä. Öljysideaineisen maalin väripigmentit painuvat pohjalle helpommin kuin normaali akrylaattimaalien.

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Valitettavasti Colorialla ei ole omaa värikarttaa, mutta voit käyttää lähes kaikkia värikarttoja voit olla yhteydessä info@suomenluonnonmaalit.fi niin voimme auttaa paremmin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Coloria Hirsi- ja Paneelimaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...