ANAGLYPTA TuffStuff Woodchip-puutekstuuripaperi 53cm, 20m

17.95 

Tuff Stuff Woodchip on rouhean retro, tekstuuripintainen ”puuhake”-makulatuuripaperi jolla saat aikaan erinomaisia tuloksia. TuffStuff on kaksi kertaa yhtä vahva kuin monet tavanomaiset makultauuripaperit, ja se on tuotettu ’two-in-one’ – periaatteella. Paperi sisältää tekstiilikuitua, mikä tarkoittaa että paperi on erittäin vahvaa ja se on myös tarpeen tullen helppo poistaa seinästä.

Ominaisuudet:

 • ns. puuhake-paperi joka sisältää tekstiilikuitua
 • Tasoittaa seinät ennen maalaamista tai koristetapetointia
 • Erinomainen pohjuste
 • Antaa seinien hengittää
 • Helppokäyttöinen

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 555985 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Tuff Stuff sisältää tekstiilikuitua joka ei ainostaan tarjoa kestokykyä ja lujuutta rikkonaisille pinnoille, mutta estää myös halkeilua tai murenemista, sekä vastustaa kutistumista paperin kuivumisen aikana. Tuotteen lujuus ja kestokyky takaavat sen helppokäyttöisyyden, tarjoten täydellisen lopputuloksen joka hylkii sekä paperin laajenemista että kutistumista. Suosittelemme levitystekniikkaksi paste-the-wall-tekniikkaa (levitä liisteri suoraan seinään paperin asemesta), mutta jos toivot, voit levittää tämän makulatuuripaperin seinälle myös perinteisin menetelmin.

Puuhakepaperin historia juontaa juurensa gemaaniseen, ensimmäisen maailmansodan jälkeiseen Bauhaus-aikaan. TuffStuff Woodchip-puuhakepaperia on tuotettu Anaglyptalla jo 100 vuoden ajan.

Makulatuuripaperia voi käyttää moneen tarkoitukseen; sen päälle voi maalata tai sen avulla voi tasoittaa epätasaisia seiniä ennen tapetointia. Paperi suojaa ja pohjustaa kun haluat maalata tai tapetoida seinää. Paperi valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, mistä syystä pientä vaihtelua eri valmistuserien sävyssä voi ilmetä. Tämä ei kuitenkaan näy pintapaperoinnin tai maalikäsittelyn alta. Paperi kellastuu auringonvalossa, joten ilman maalausta sitä ei voi jättää.
 • Paperin paksuus: –
 • Pituus: 10 metrin rulla
 • Leveys: 53cm
 • Riitoisuus : 5,3m²
 • Väri: Valkoinen
 • Suositeltu kiinnitys: Suosittelemme erittäin korkealaatuisen, valmisliisterin käyttöä,
  joka antaa paperille sen ansaitseman pitkäikäisen ja korkealaatuisen pidon.
 1. Varmista, että levityspinnat ovat ehjät, puhtaat ja kuivat. Imevät pinnat (esim. uusi rappaus) on mitoitettava. Maalatut pinnat on hiottava kevyesti.
 2. Yksi Anaglypta makulatuuripaperirulla tarjoaa kaksi pintastruktuuria. Rullan ulkopinta tarjoaa viimeistelyn joka peittää harjan ja telan jäljet, kun taas sisäpinta on tasaisempi. Muista varmistaa, että liisteröit kaikki pituudet samalta puolelta!
 3. Merkitse suora viiva seinälle ensimmäisen pituuden asettamiseksi käyttämällä luotilankaa (huomaa, että vuorauspaperi tulisi ideaalisesti levittää 90 ° kulmassa lopulliseen seinäpäällysteeseen, jos sitä käytetään koristetapetin pohjana ).
 4. Mittaa ja leikkaa paperin pituudet, jätä hieman ekstraa kumpaankin päähän viimeistelyä varten
 5.  Levitä valmis liima tasaisesti varmistaen, että paperin päät ja reunat ovat myös liisterissä
 6. Taita pituudet, mutta älä laskosta – jätä jokainen pituus liottumaan samaan aikaan, kunnes paperi on taipuisaa, suosittelemme 8-12 minuuttia.
 7. Levitä ensimmäinen pituus luotilangan mukaisesti seinään. Tasoita harjalla ja leikkaa päät. Poista liima paperin pinnalta sienellä ja puhtaalla vedellä.
 8. Liitä seuraavat pituudet peräkanaa, päällekkäisyyttä välttäen

Liisteri: Aina kun mahdollista suosittelemme käytettäväksi laadukasta valmisliimaa. Jos valmistat liiman itse, muista seurata valmistajan ohjeita. HUOM; Jos päällystepaperin päälle levitetään koristetapettia, on tällöin suositeltavaa käyttää koristetapetin kiinnitykseen tarkoitettua liisteriä. Rullien tarkastus: Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että seinäpäällysteemme ovat täydellisiä, mutta joskus rullissa esiintyy vaihtelua. Ennen ripustusta tarkista, että rullat ovat ehjät. Säilytä rullien etiketit kunnes tapetointityö on valmis; tarvitsemme niitä, jos sinulla on huomautettavaa. Suosittelemme 2 tai 3 vuodan ripustamisen jälkeen, että tarkistat tuloksen ennen kuin jatkat.

Varoitus:Tulipalovaaran minimoimiseksi älä levitä seinäpäällysteitä polystyreenivaahtojen päälle ja varmista, että seinäpäällysteet ovat aina tiukasti kiinni, koska löysät seinäpäällysteet voivat olla tulipaloriski. Ennen vuotta 1960 maalatut pinnat voivat sisältää lyijypigmenttejä, ja näitä pintoja valmisteltaessa on noudatettava aivan erityisiä varotoimia.

 • Ei sisällä muovia, PVC:tä tai lasikuitua
 • Tuotettu uusiutuvasta puulaadusta

Suosittelemme erittäin korkealaatuisen valmisliisterin käyttöä, joka antaa paperille sen ansaitseman pitkäikäisen ja korkealaatuisen pidon.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ANAGLYPTA TuffStuff Woodchip-puutekstuuripaperi 53cm, 20m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...