Ale!

3M Hengityssuojain FFP2 venttiilillä

Alk. 9.95  Alk. 8.95 

3M Aura 9322+ FFP2 NR D Täyttää CE EN 149:2001+A1:2009 vaatimukset

P2 suodatusluokitus: Suodatusteho vähintään 94 % (0,6 mikrometrin hiukkaskoolle) suojaavat homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta.

Asettuu kasvoille tiiviimmin ja parantaa käyttömukavuutta. Suojain voidaan puhdistaa hygieenisesti, jos sitä käytetään pidempään kuin yhden vuoron ajan (3M™105-kasvotiivisteen puhdistin)
Kestävä kuori ja kuppi: Tukeva ja kestävä rakenne mahdollistaa käytön usean vuoron aikana

Yksittäispakattu, myydään yksittäin ja 10kpl erissä

Valmistettu Iso-Britanniassa

Tästä hengityssuojaimet kategoriaan.

Poista

Kuvaus

3M™ Aura™ 9322+ -hiukkassuojain täyttää suojausluokan FFP2 vaatimukset. Litteäksi taitettavan kolmipaneelisen suojaimen hengitysvastus on alhainen.
Kohokuvioitu, muotoiltu yläpaneeli vähentää suojalasien huurtumista.
Innovatiivinen leukaosa on helposti säädettävä.
3M™ Cool Flow™ -venttiili vähentää lämmön kertymistä suojaimen sisään.
3M™ Aura™ 9322+ -hiukkassuojain suojaa pölyltä ja sumulta monenlaisessa teollisuuskäytössä ja muissa vaarallisissa ympäristöissä suojausluokan FFP2 vaatimusten mukaisesti.

FFP2 suojaustaso on toiseksikorkein suojaustaso ja se suodattaa noin 94 % ilman epäpuhtauksista, joiden koko on 0,6 mikrometriä tai alle sen.
FFP2 (N95) hengityssuojaimet ovat tehokkaita suojaimia, jotka turvaavat homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta.
FFP2-luokka tarjoaa myös suojan pienitehoisia ja ärsyttäviä pölyjä vastaan, sekä antaa suojan käyttäjälle myös siite- ja katupölyjä vastaan.

Hengityssuojaimet suodattavat hengitetyn ilman. Hengityssuojaimet suojaavat käyttäjää haitallisilta hiukkasilta kuten asbestilta, homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta riippuen hengityssuojaimen suojaustasosta.

FFP2 suojaustaso on toiseksikorkein suojaustaso ja se suodattaa noin 94 % ilman epäpuhtauksista, joiden koko on 0,6 mikrometriä tai alle sen. FFP2 (N95) hengityssuojaimet ovat tehokkaita suojaimia, jotka turvaavat homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta. FFP2-luokka tarjoaa myös suojan pienitehoisia ja ärsyttäviä pölyjä vastaan, sekä antaa suojan käyttäjälle myös siite- ja katupölyjä vastaan.

FFP2-tason hengityssuojaimen uloshengitysventtiili ei vaikuta millään tavoin hengityssuojaimen suojaustasoon, vaan se lisää käyttömukavuutta päästämällä uloshengitysilmasta muodostuvan kuuman ilman pakenemaan venttiilin kautta, jolloin hengityssuojain ei tunnu niin kuumalta tai kostealta.

Tuotteen tiedot
Pehmeä sisäisen kasvotiivisteen rengas: Asettuu kasvoille tiiviimmin ja parantaa käyttömukavuutta. Suojain voidaan puhdistaa hygieenisesti, jos sitä käytetään pidempään kuin yhden vuoron ajan (3M™105-kasvotiivisteen puhdistin)
Kestävä kuori ja kuppi: Tukeva ja kestävä rakenne mahdollistaa käytön usean vuoron aikana
High Performance -suodatinmateriaali: Suurempi suodatinalue auttaa pidentämään suojaimen käyttöikää ja tarjoaa suuremman pölykapasiteetin sekä tehokkaamman suodatuksen yhdessä vähäisen hengitysvastuksen ja yhtenäisen korkealuokkaisen suorituskyvyn kanssa
Kekseliäs kolmipaneelinen rakenne: Soveltuu monen muotoisille ja kokoisille kasvoille. Se antaa myös tavallista enemmän liikkumavaraa kasvoille puhumisen aikana, joten käyttö on erittäin mukavaa. Suojain on helppo säilyttää ja tarjoaa mukavuutta sekä tyyliä suorituskykyä vaarantamatta
3M™ Cool Flow™ -venttiili: Poistaa tehokkaasti muodostuneen lämmön, mikä viilentää suojainta ja tekee sen käytöstä mukavampaa. Poistaa uloshengitysilman ja minimoi silmäsuojainten huurtumisen
Säädettävät punotut päänauhat: Auttaa kiinnittämään tukevammin ja tuntuu mukavalta kasvoilla, pään takana ja niskassa
Toimitetaan yksittäispakkauksissa: Hygieeninen pakkaus suojaa hengityssuojainta kontaminoitumiselta ennen käyttöä, mikä mahdollistaa käytännöllisen säilyttämisen ja annostelun työpaikoilla
Yhteensopiva: 3M-suojalasien ja -kuulonsuojaimien kanssa
Kertakäyttöinen ja taitettava 3M™ Hiukkassuojain 06923+ suojaa hienojakoiselta pölyltä ja sumulta, kun määrä on keskitasoa. 3M:n innovatiivisen uuden alhaisen hengitysvastuksen tarjoavan teknologian avulla voit hengittää hengityssuojaimesi kautta helpommin. Tässä hengityssuojaimessa on myös kohokuvioitu yläpaneeli, joka vähentää lämpimän ja kostean uloshengitysilman aiheuttamaa suojalasien huurtumista. Suojaa pölyltä ja sumulta hionnassa ja maalin korjaussovelluksissa.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3M Hengityssuojain FFP2 venttiilillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...