Tammi leikkuulauta

Alk. 35.00 

Leikkuulautojen Rolls Royce, myös ammattilaiskäyttöön.

Valmistettu tammesta pystysyyhyn. Parhaat leikkuulaudat valmistetaan aina pystysyyhyn, koska se säästää veitsen terää ja vähentää leikkausjälkiä ja samalla parantaa hygieniaa. Laudoissamme on myös veriurat ja nostokolot sormille. Käsitelty pellavaöljyllä.

Tammi on laadukas ja luonnostaan antibakteerinen materiaali.

Leikkuulaudat on öljytty valmiiksi pellavaöljyllä ja suoraan pakkauksesta käyttövalmiita.
Tuote on pakattu muovikelmuun jotta hygieenisyys säilytetään myös kuljetuksen aikana.
Kuljetuspakkaus on valmistettu kierrätyspahvista.

Hyvässä keittiössä on lihalle ja kalalle oma leikkuulauta ja heti syötäville vihanneksille oma.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Markkinoiden kärkeen kuuluvat EcoFurnin leikkuulaudat ovat valmistettu laadukkaasta pohjoismaisesta puusta. EcoFurnin leikkuulautoja saa tammesta ja saarnista, jotka ovat parhaat materiaalit kestävyyden ja käytännöllisyyden vuoksi leikkuulaudalle. Tammi ja saarni ovat luonnostaan antibakteerisia materiaaleja, joka on suositeltavaa esim. lihaa ja kalaa leikatessa. Leikkuulaudat on valmistettu pystysyyhyn, joka takaa laudan kestävyyden ja veitsien terävänä pysymisen. Pystysyisiin lautoihin ei tule naarmuja joihin pääsisi epäpuhtauksia toisin kuin vaakasyisiin tai muovilautoihin. Laudat käsitellään huolellisesti pellavaöljyllä ennen pakkausta, joten se on heti käyttövalmis. EcoFurn -leikkuulauta on ekologinen ostos. Puhtaat luonnon raaka-aineet, kierrätyspahvista valmistettu pakkaus sekä tuotteen ja pakkauksen 100%
kierrätettävyys ovat tärkeitä arvoja tuotteelle. EcoFurn -leikkuulauta on oikein hoidettuna pitkäikäinen keittiökumppani. Sen elinkaaren aikana ehtii useampi muovi-tai yhdistelmälauta kulua loppuun.

100% Tammi

Säännöllinen uudelleenöljyäminen pidentää leikkuulaudan ikää.

EcoFurn -leikkuulauta on ekologinen ostos. Puhtaat luonnon raaka-aineet, kierrätyspahvista valmistettu pakkaus sekä tuotteen ja pakkauksen 100%
kierrätettävyys ovat tärkeitä arvoja tuotteelle. EcoFurn -leikkuulauta on oikein hoidettuna pitkäikäinen keittiökumppani. Sen elinkaaren aikana ehtii useampi muovi-tai yhdistelmälauta kulua loppuun.

EcoFurn -tuotteet tehdään vain pohjoismaisesta massiivipuusta. Sademetsistä peräisin olevaa puumateriaalia ei tuotannossamme käytetä. Ostamme puuta vain hoitosuunnitelman alaisista metsistä ja toimittajilta, joilla joko on FSC-sertifikaatti, tai jotka pystyvät osoittamaan paikan, josta raakamateriaali toimitetaan tehtaallemme. Pohjoismaisen puun ohella käytämme kalusteissamme hamppunarua sekä joissain tuotteissa metallisia kiinnikkeitä. Tuotteet toimitetaan mieluimmin osina kartonkilaatikoissa, jolloin vältytään ylimääräiseltä pakkausmateriaalilta sekä tyhjän ilman kuljettamiselta. Pakkausmateriaalimme ovat aina kierrätettäviä, paitsi erikoistapauksissa (esimerkiksi rahtisääntelystä johtuen).

Tuotteemme on suunniteltu erittäin pitkäikäisiksi. Jotta puutuote kestää, sitä tulee hoitaa oikein. Tuotteidemme kaikki osat ovat vaihdettavissa, ja jos vaikka hoito olisikin laiminlyöty, tuotteen pystyy vielä pelastamaan ja herättämään henkiin oikeilla hoitotoimenpiteillä.

Ekologinen ajattelu ja luonnon kunnioittaminen ovat olleet alusta saakka tuotantomme perusta. Tuotteet ovat 100 %:sti kierrätettäviä, eikä niistä jää mitään jätettä luontoa pilaamaan. Investoimme äskettäin merkittävästi tehtaamme laajentamiseen ja päivittämiseen – meillä on nyt ympäristöystävällinen tuotanto, joka hyödyntää viimeisintä tekniikkaa.

Jalostamme tehtaallamme kaiken tuotannostamme ylijäävän puun briketeiksi ja sahanpurun pelleteiksi, joita voidaan käyttää lämmitykseen.

Toimimme ponnekkaasti sen puolesta, että muovista siirrytään takaisin puuhun. Päämääränämme on tehdä niin hyviä puutuotteita, että kuluttajat valitsevat niitä myös muiden kuin ekologisten syiden takia. Ympäristöystävälliset valinnat ovat usein myös käytännöllisiä, ja rohkaisemme kuluttajia suosimaan kestävää kehitystä.

Ilmastonmuutos, muovisaaste, ympäristön kemikalisaatio ja ruoan riittävyys ja puhtaus ovat aikamme suurimpia ympäristöllisiä haasteita. Emme halua lisätä ongelmia toimillamme, haluamme olla osa ratkaisua.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tammi leikkuulauta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *