UKU Savilaasti 0-2mm 25kg

14.95 

UKU SAVILAASTI Finnish 0-2mm 25kg säkki

Sopii erilaisten pintojen rappauksiin sisätiloissa. Käytetään viimeistely- ja pintalaastina pohjalaastin päälle. Alustaksi kelpaavat erilaiset pohjat: puu, kivi, tiili, savi-, kalkki- ja muut mineraaliset rappaukset, ruokolevyt, olkiseinät, betoniharkot, kevytbetoni ja huokolevy.

 

TÄMÄN TUOTTEEN RAHTI SOVITTAVA ERIKSEEN

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Saviukumajan savilaastit ovat ainoita Virossa valmistettavia savilaasteja. Savilaastit sisältävät laadultaan erinomaista savea ja hiekkaa, joka on huolellisesti valikoitu rakeisuuskäyrällä sekä paikallisista kasveista saatua kuitua. Pintalaasti 0-2 on kuivatuote, raekoko 0-2mm.

 

Savirappaus

  • tasoittaa huoneen kosteuspitoisuutta
  • varastoi lämpöä
  • rajoittaa homeen kasvua
  • neutralisoi elektromagneettista säteilyä
  • vähentää kaikumista
  • sopii allergioista kärsiville ihmisille.Saviukumajan savilaastilla on hyvä tarttuvuus. Savilaasti- ja rappaus on 100% luonnon tuote ja uudelleen käytettävissä. Sillä voi myös muotoilla pyöreitä kulmia ja erilaisia muotoja.
    Alustan tulee olla vakaa, painoa kestävä, kuiva, huokoinen, tartuntakykyinen. Alustan tulee olla pölytön ja puhdas maaleista ja öljyistä.Suosittelemme käytettäväksi ohutta ruokomattoa hirsi, laudoitus ja muilla kovillaja ja sileillä pinnoilla.  Käytä ruokolevyä, luonnonkuitulevyä, korkkilevyä tai muuta luonnollista eristemateriaalia eristeenä, nämä ovat rapattavissa suoraan päälle. Suosittelemme rappauksen vahvistamiseksi toiseen rappauskerrokseen käytettäväksi juuttikangasta, tms. verkkoa mikäli rappauksen kokonaispaksuus ylittää 7-10 cm

 

Savilaasti on antistaattista eikä kerää pölyä. Savilaasti imee öljyjä ja nesteitä.

Menekki: 7-10 kg/ 1m2

25 kg säkki n. 3,5m2 4mm paksu kerros.
25 kg säkki n. 2,5m2 6mm paksu kerros

 

Hoito:

Mahdolliset vauriot on korjattavissa.
Laita sivuun pieni määrä savilaastia mahdollista myöhempää korjaustarvetta varten.

Likaantunut pinta voidaan puhdistaa kuivamenetelmällä tai pinnoitettaai samalla uudelleen.

 

Vältä pölyn hengittämistä ja suojaa silmät pölyltä. Huuhtele suolaliuoksella (silmien huuhteluun tarkoitettu liuos), mikäli laastipölyä joutuu silmiin.
Varastoidaan kuivassa.
Tuotekuvaus esittää tuotteen mahdollisia käyttötarkoituksia ja antaa työsuosituksia. Valmistaja on testannut materiaalin varmistaen sen laadun, mutta ei voi taata, että tuotetta käytetään oikealla tavalla.

 

Laastin sekoittaminen: Lisää 5-6 litraa vettä säkilliseen (25kg) kuivatuotetta ja sekoita huolellisesti. Parasta on tehdä laasti edellisenä päivänä valmiiksi. Laastin tulisi seistä vähintään 0,5 tuntia. Seisottamisen jälkeen laasti sekoitetaan kertaalleen.

Työkalut: Lasta. Suunnikkaan muotoiset lastat muotoiluun ja erilaiset muotolastat nurkkiin ja kapeat viimeistelyyn.

Tekstuuripinta: Puhdista ja kostuta alusta etukäteen. Rappaa maks 6 mm kerroksissa. Tasoita pinta pitkällä teräslatalla. Anna laastin kiinteytyä ja hierrä pinta muovi- tai laastihiertimellä pyörivin liikkein.

Sileä pinta: Levitä pinnalle AUROn tartunta pohjuste 505 tai 506. Rappaa maks 6 mm kerroksissa. Tasoita pinta pitkällä teräslatalla. Anna laastin kiinteytyä ja hierrä pinta kostutealla liinalla käyttäen pyöriviä liikkeitä.

Ennen kuin pinta on täysin kuivunut, harjaa pintaa pehmeällä harjalla (pölynpoistoharja), näin saat pinnasta irtonaisen aineksen pois.

Kuivuminen: Tuulettaminen nopeuttaa laastin kuivumista koska siinä on paljon vettä haihduttavaksi. Talvella kuivumista voi tehostaa tuulettimilla, lämmittimillä tai kosteuden poistajilla.

Viimeistely: Mikäli käytät Pintalaastia 0-2 viimeistelypintana, suosittelemme pintaan siveltäväksi Saviukumajan selluloosa pohjustetta. Ennen viimeistelyä, on pinta puhdistettava irtoaineksesta puhtaaksi pehmeällä harjalla. Hienojakoisemman pinnan aikaansaamiseksi suosittelemme Saviukumajan Viimeistelylaastia 0-1, jota on saatavissa monissa eri sävyissä, ja joita voi rikastaa erilaisilla luonnollisilla koristeaineksilla.

Menekki 7-10 kg/ 1m2

25 kg säkki n. 3,5m2 4mm paksu kerros.
25 kg säkki n. 2,5m2 6mm paksu kerros

HUOM: Vältä pölyn hengittämistä ja suojaa silmät pölyltä. Huuhtele suolaliuoksella (silmien huuhteluun tarkoitettu liuos), mikäli laastipölyä joutuu silmiin.
Varastoidaan kuivassa.
Tuotekuvaus esittää tuotteen mahdollisia käyttötarkoituksia ja antaa työsuosituksia. Valmistaja on testannut materiaalin varmistaen sen laadun, mutta ei voi taata, että tuotetta käytetään oikealla tavalla.

Punainen, ruskea, sininen, tumman punainen tai harmaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UKU Savilaasti 0-2mm 25kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *