Ale!

ESKARO Rustholli Petroliöljymaali

Alk. 25.52  Alk. 21.69 

Petroliöljymaali on klassinen perinnemaali, joka on aito öljymaali puupinnoille ulkona. Pellavaöljypohjainen ja valopetroliohenteinen hengittävä ulkomaali. Sisältää home- ja sienikasvustoa hidastavia tehoaineita. Huippuluokan homesuojaus Home Proof – teknologialla.

Poista

Kuvaus

Käyttöohjeet

Ennen maalatut ja maalaamattomat puupinnat

Maalattavat pinnat on puhdistettava huolellisesti ja kaikki irtonainen vanha maali on poistettava käyttämällä teräsharjaa, kaavinta tai hiontaa. Mahdollinen home poistetaan Julkisivu- ja homepesulla. Varsinainen maalaus suoritetaan kertaalleen runsaalla kerroksella Rustholli Petroliöljymaalia.

Mikäli maalattava alusta on huonokuntoinen, voidaan suorittaa pohjamaalaus 10 % valopetrolilla ohennetulla Rustholli Petroliöljymaalilla. Tällöin pohjamaalauksen on annettava kuivua vähintään 3 kuukautta ennen pintamaalauksen suorittamista.

Työskentely

Sekoita Rustholli Petroliöljymaali hyvin. Käytä puupintojen käsittelyssä hyvää sivellintä tai maalausharjaa. Rappauspinnat maalataan maalaustelalla. Rustholli Erikoisöljymaalilla voidaan maalata vanhojen alkydi- tai öljymaalien päälle. Sillä voidaan maalata myös hyvin ohuiden lateksia sisältävien maalien ja puunsuoja- aineiden päälle. Vahvat lateksi- ja puunsuojakerrokset on aina poistettava ennen maalausta.

Työvälineiden pesu

Työvälineet puhdistetaan käytön jälkeen mineraalitärpätillä tai valopetrolilla.

HUOM!

Itsesyttymisvaaran johdosta käytetyt rievut ja trasselit on säilöttävä palamattomassa terässäiliössä vedellä kostutettuna, kuivattava mieluiten ulkona avoimessa tilassa tai hävitettävä polttamalla välittömästi.

Tuoteturvallisuus

Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Sisältää Sisältää 4,5-Dikloori-2-n-oktyyli-4-isotiatsoliini-3-oni, 2-Oktyyli- 2H-isotiatsoli-3-oni ja 3-jodi-2- propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Valumat on kerättävä. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti ongelmajätteiden keräilypisteeseen.

VOC

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/d): 300g/l (2010) Tämä tuote sisältää max. 300 g/l VOC

Kuljetus

LUOKKA 9
PG III UN No 3082

Lataa käyttöturvallisuustiedote tästä.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ESKARO Rustholli Petroliöljymaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *