AURO 328 Huoneilmaa puhdistava maali

(8 tuotearviota)

Alk. 5.95 

Maailman ainoa ekologinen sisäilman epäpuhtauksia poistava seinämaali.

Tuotteen erityiset raaka-aineet kalkin kanssa toimivat katalysaattorina, jotka aktivoituvat valon avulla. Reaktiossa hajut ja ilman epäpuhtaudet pilkkoutuvat neutraaleiksi aineosasiksi. Tämä on se puhtain mahdollinen ekologinen seinämaali!

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei siitä vapaudu huoneilmaan haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden.

Ei sisällä muovisideaineita.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Ei sisällä liuottimia.
VOC 0g/L

Poista

Kuvaus

AURO 328 ON AITO SAMMUTETTUUN KALKKIIN PERUSTUVA MUOVITON JA VEGAANINEN MINERAALIMAALI JOSSA AINUTLAATUINEN ILMAA PUHDISTAVA OMINAISUUS

HUOM. Tämä maali on kalkkimaali.
Kalkkimaalilla maalattuun pintaan kuuluu tietty kirjavuus ja pinnan epätäydellisyys. Maalissa on pieniä kalkkikiven murusia, ja se näkyy tarkkaan seinää katsottaessa.
Kalkkimaalilla maalattu pinta ei vastaa lateksimaalilla maalatun pinnan yhdenmukaisuutta ja virheettömyyttä. Ota tämä huomioon kun maalaat oikealla kalkkimaalilla.

AURO 328 Huoneilmaa puhdistavan maalin erityinen raaka-aineyhdistelmä toimii katalysaattorina, joka valon avulla pilkkoo ilman hajut ja epäpuhtaudet neutraaliksi aineeksi. Paras teho saavutetaan päivänvalolla, mutta keinovalolähteetkin toimivat.

AURO 328 Huoneilmaa puhdistavalla maalilla maalatut huonetilat on, kuten kaikki huonetilat, säännöllisesti tuuletettava.
Maali ei pysty korvaamaan puutteellista ilmanvaihtoa tai korjaamaan hometaloa!
Ilman liikettä tarvitaan, jotta puhdistettava ilma joutuisi kosketuksiin maalatun seinän kanssa.

AURO 328 Huoneilmaa puhdistavaa maalia voidaan käyttää kouluissa, kokoushuoneissa, hotelleissa, olo- ja makuuhuoneissa, lastenhuoneissa, keittiöissä sekä kellaritiloissa.

AURO 328 Huoneilmaa puhdistavan maali hajottaa erilaisia hajuja kuten ruoan-, huonekalujen, mattojen ja tupakan erittämiä hajuja.
Se hajottaa myös erilaisia epäpuhtauksia esimerkiksi orgaanisia yhdisteitä (VOC), kuten liuotinhöyryt ja esimerkiksi uuden asunnon tuoksu, sekä mikro-organismeja kuten bakteerit ja homeet.

Tuotteen erityiset raaka-aineet kalkin kanssa toimivat katalysaattorina, jotka aktivoituvat valon avulla. Reaktiossa hajut ja ilman epäpuhtaudet pilkkoutuvat neutraaleiksi aineosasiksi. Tämä on se puhtain mahdollinen ekologinen seinämaali!

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei maalista vapaudu haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden jopa maalaamisen aikana.

Pysyvästi parempaa sisäilmaa.

Maalin ilmaa puhdistava vaikutus ei heikkene maalin käyttöiän aikana, vaan sen puhdistusteho on pysyvä. Epäpuhtauksien hajottamisprosessi ei heikkene, vaikutusaste pysyy sivelykerroksen koko käyttöiän vakiona. Huoneilmaa puhdistavaa maalia käytetään useilla seinäpinnoilla kouluissa, kokoushuoneissa, hotelleissa, olo- ja makuuhuoneissa, lastenhuoneissa sekä kellaritiloissa. Maali hajottaa ruuanhajun sekä huonekalujen, mattojen ja tupakan erittämät hajut. Maali hajottaa myös epäpuhtauksia, esimerkiksi orgaaniset yhdisteet kuten liuotinhöyryt ja formaldehydin, sekä mikro-organismeja kuten bakteerit ja homeen.

Seinämaalin erityinen raaka-aineyhdistelmä toimii katalysaattorina, joka valon avulla pilkkoo ilman hajut ja epäpuhtaudet neutraaliksi aineeksi. Paras teho saavutetaan päivänvalolla, mutta keinovalolähteetkin toimivat. Hajottamisprosessi ei heikkene, vaikutusaste pysyy sivelykerroksen koko käyttöiän vakiona. Ilman liikkumista tarvitaan, jotta puhdistettava ilma joutuisi kosketuksiin maalatun seinän kanssa.

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei huoneilmaan vapaudu haitallisia yhdisteitä, vaan maali aktiivisesti vähentää haitallisia aineita huoneilmassa. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden.

AURO 328 maalilla ei voi korvata toimivaa ja kunnollista ilmanvaihtoa.

Katso lisätiedot ja käyttöohjeet välilehdiltä alla.

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei siitä vapaudu huoneilmaan haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden..

Ei sisällä muovisideaineita.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Ei sisällä liuottimia.
VOC 0g/L

Käyttökohteet:

Seinä ja kattopinnat sisällä

Kalkki- ja kalkkisementtirapatut sisäseinät.
Betoni, kipsilevy ja kuitulevypintaiset sisäseinät.
Paperi ja kuitutapettipintaiset sisäseinät.
Muuratut tulisijat, leivinuunit ja takat.

Sopii kaikille puhtaille betoni-, rappaus-, kalkki-, savipinnoille. Soveltuu lähes kaikilla maaleilla maalatuille seinäpinnoille. Soveltuu myös paperitapetoiduille seinille. Koemaalaa ennen käsittelyä. Mahdollisesti irtoava pohjamateriaali on poistettava ennen maalaamista. Maalattavan pinnan on oltava kuiva, puhdas, rasvaton ja kemiallisesti neutraali. Varmista aina tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle ennen käsittelyä.
Kalkkimaaleilla voi maalata myös paperitapettien päälle.
Kalkkimaali kestää lämpöä hyvin ja soveltuu siksi myös esimerkiksi takan käsittelyyn.
Maalilla voi maalata luonnollisesti aikaisemmin kalkkimaalilla maalattuja pintoja.

Aikaisemmin lateksilla maalatut pinnat pestään maalarinpesuaineella ennen maalaamista AURO 328 maalilla.
Kiiltävällä maalilla maalatut pinnat hiotaan kevyesti mataksi tai pohjustetaan AURO 505 Tartuntapohjusteella.

Huokoiset maalaamattomat, kuten kipsilevy pinnat, voidaan ensin pohjamaalata AUROn 320 Pohjamaalilla.

Ei sovellu puulle tai synteettisille (muovi) pinnoille. Käytä puupinnoilla AURO seinämaaleja, 321 tai 524.

HUOM! Kalkkimaalit usein jättävät elävän ja mahdollisesti hieman epätasaisen pinnan. Kalkkipohjaiset maalit kannattaa usein levittää ns. ristivedoin jotta pinnasta tulisi mahdollisimman tasaisen epätasainen.

_______________

Pakkauskoot: 5L ja 10L

Sävyt: Valkoinen. Voidaan sävyttää. Katso Värisävyt-välilehti.

Tuote voidaan sävyttää:

 1. Sävytyskoneella kalkinkestävien sävyjen mukaan
 2. Sekoittamalla maaliin AURO 350 värillisiä kalkkimaaleja
 3. Sekoittamalla maaliin kalkinkestäviä jauhepigmenttejä

Linkki sävytyskoneen värikarttaan   (Nämä sävyt voit tilata valmiiksi sävytettynä)

Lataa värikartta AURO 350 värikartta  (Huom! Tämän värikartan sävyt ei konesävytettävissä kalkkimaaleihin. Sävytykset tehdään itse värillistä kalkimaalia lisäämällä)

 

Tyyppi: Sammutetusta kalkista valmistettu kalkkimaali, joka sisältää titaanidioksidia, mineraaliset täyteaineita sekä selluloosa.

Hengittävyys: Hengittävä tuote. Tuotteen höyrynläpäisevyys SD-luku on 0.05.

Maalaustuoteryhmä: 411 Kalkkimaalit RL 11…13

Kiiltoryhmä: Täyshimmeä (6/RT-luokitus)

Riittoisuus: 10m²/Litra, huokoisilla pinnoilla n. 5m²/Litra

Käsittelymenetelmät:

Sivellin, tela. Korkeapaineruisku testattu STORCH 1000 tai 1500

Kuivumisajat: Pölykuiva 20. Päällemaalattavissa 24h kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan 1h kuluttua.

Ohenne: Vesi

Koostumus: Kemikaalivapaa maali.

Vesi, kalsiumhydroksidi (sammutettu kalkki), titaanidioksidi, mineraaliset täyteaineet, selluloosa

Vaikka tuote on valmistettu täysin luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista (VOC 0g/L), koska tuote ei sisällä kemikaaleja. Huomioi mahdolliset allergiat.

AURO 328 ei sisällä yleisesti allergiaa aiheuttavaa metyyli isotiatsolinoni (MI) säilöntäainetta.

AURO 328 ei sisällä yleisesti maaleissa käytettyä akrylaattidispersiota (muovia), Muovittomana se hengittää (diffuusioavoin), eli päästää vesihöyryn lävitseen antaen massiivisen seinärakenteen toimia, kuten sen on tarkoituskin. Hengittävänä ja päästöttömänä AURO 328 parantaa asumismukavuutta.

Tuotteen VOC sertifikaatti: AURO 328 Decopaint Confirmation

Fotokatalyyttinen reaktio on Hannoverin teknisen kemian instituutin testaama ja vahvistama.
AUROlla on SIMT:ltä (Shanghain mittaus- ja koeteknologian instituutti) saatu koeraportti, joka vahvistaa AURO 328 huoneilmaa puhdistavan seinämaalin hajottavan jopa formaldehydin. Tunnin kuluttua 90 % formaldehydistä oli hajonnut, kahden tunnin kuluttua 95 %.
Lisäksi Suomen Luonnonmaalit Oy on teettänyt kotimaisella toimijalla Eco Key Oy/Ltd presents TERRAFORM. Testiraportin voi lukea tästä linlkistä:Test Report 012_3-2020 auro 328

Hoito-ohjeet:
Maali kestää puhdistusta aikaisintaan n.1 kk:n kuluttua käsittelystä. Maalattu pinta voidaan puhdistaa kuivalla harjalla tai pölypyyhkeillä.
Likaantuneet maalipinnat puhdistetaan neutraalilla (pH 6 – 8) pesuaineliuoksella ja nihkeällä rätillä.
Pintaa ei saa jättää puhdistuksen jälkeen märäksi.

Maali kestää kohtuullisen voimakasta hankausta, mutta erittäin hengittävänä se ei ole erityisen helppo puhtaana pidettävä, koska nesteet pystyvät imeytymään maalipintaan. Normaali huonetiloissa tämä ei ole ongelma, mutta kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi keittiön, kodinhoitohuoneen tai wc tilojen seiniä maalattaessa.

Pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita tulee noudattaa.

Varoitusmerkki ja lausekkeet johtuvat maalin korkeasta PH arvosta. Itse maali ei ole myrkyllistä tai muuten haitallista!

H315 Ärsyttää ihoa. / Irriterar huden. H318 Vaurioittaa vakavasti silmiä. Orsakar allvarliga ögonskador. P101 Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. / Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. P102 Säilytä lasten ulottumattomissa. /Förvaras oåtkomligt för barn. P103 Lue merkinnät ennen käyttöä. / Läs etiketten före användning. P280: Käy- tä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. / Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. P305+P351+P338 JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. / VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. / Fortsätt att skölja. P310 Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. / Kontakta genast GIFTIN- FORMATIONSCENTRAL eller läkare. Immediately. P321: Erityishoitoa tarvitaan (katso etiketti). 7 Särskild behandling (se på etiketten). P362+P364 Riisu saastunut vaatetus ja pese ennen uudelleenkäyttöä. / Ta av nedstänkta kläder och tvättä dem innan de används igen. P332+P313: Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin. / Vid hudirritation: Sök läkarhjälp.

EU:n VOC-raja arvo 2004/42 / EY II A (aWb): 30 g / l (2010). Tuotteen VOC:Og/l. EU VOC-gräns enligt till 2004/42 / EC II A (aWb): 30 g / l (2010). Produkt VOC:Og l.

Lataa tuotteen käyttöturvallisuustiedote.

KÄSITTELYOLOSUHTEET: Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, imukykyinen, öljytön ja rasvaton, eikä siinä saa olla mitään värjäävää tai irtonaista. Huoneen lämpötilan lasku alle +20 °C:een on suositeltavaa sisämaalauksissa. Käsiteltävät pinnat voidaan kostuttaa vedellä (esimerkiksi sumutinpullolla) ennen maalausta, jotta kalkkimaali kuivuisi hitaammin ja näin ollen kivettyisi kestävämmäksi. Muista varmistaa, että pinta voidaan kostuttaa ennen käsittelyä.

VALMISTELU: Harjaa maalattava pinta puhtaaksi pölystä ja muusta irtoavasta aineesta. Rasvaiset ja likaiset pinnat pestään maalarinpesulla. Raaputa pois irtoavat maalinjäänteet ja tasoita lopuksi epätasaisuudet. Anna tasoitteen kovettua ja hio pinta tasaiseksi. Suorita pohjamaalaus tarvittaessa tartuntapohjusteella ennen pintamaalausta.

Käytä maalatessa suojakäsineitä ja suojalaseja.

ESIKÄSITTELY:

Käsittelemätön pinta:

 • Huokoiset (kuten kipsilevy) tai epätasaisesti imevät pinnat pohjustetaan 1:1 vedellä ohennetulla Auro 301 Pohjusteella.
 • Normaalin imukyvyn omaavat pinnat pohjustetaan 10 % vedellä ohennetulla AURO 328:lla.
 • Käsiteltävät pinnat voidaan kostuttaa kevyesti vedellä ennen maalausta, jotta kalkkimaali kuivuisi hitaammin ja maalaaminen olisi helpompaa. Maalipinnasta tulee näin myös kestävämpi.

Aikaisemmin käsitelty pinta:

 • Pese ennen tavallisella maalilla maalatut pinnat Kunnon Maalarinpesu-tuotteella ja huuhdo huolellisesti vedellä.
 • Hio killtäväksi maalatut pinnat himmeiksi. Poista hiontapöly.
 • Silota kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.
 • Suorita pohjamaalaus tarvittaessa  tartuntapohjusteella ennen pintamaalausta.
 • Käsiteltävät pinnat voidaan kostuttaa kevyesti vedellä ennen maalausta (ei lateksimaalilla maalattu pinta), jotta kalkkimaali kuivuisi hitaammin ja maalaaminen olisi helpompaa. Maalipinnasta tulee näin myös kestävämpi.

KÄYTTÖ:

 • Maalaa pinta 1-2 kertaa AURO 328:lla.
 • Voidaan levittää siveltimellä tai telalla. HUOM! Kalkkimaalit usein jättävät elävän ja mahdollisesti hieman epätasaisen pinnan. Kalkkipohjaiset maalit kannattaa usein levittää ns. ristivedoin jotta pinnasta tulisi mahdollisimman tasaisen epätasainen.
 • Täysi peittokyky saavutetaan vasta kun maali on kuivunut kokonaan. Märkänä maali on läpikuultavaa.
 • Levitä tarvittaessa uusi kerros seuraavana päivänä.
 • Kostuta kertaalleen maalattu kalkkimaalipinta kevyesti vedellä ennen toista maalauskertaa, jotta kalkkimaali kuivuisi hitaammin ja maalaaminen olisi helpompaa. Maalipinnasta tulee näin myös kestävämpi.
 • Ohenna tarvittaessa max.10% vedellä.
 • Levitä kalkkimaali tarvittaessa ristivedoin työskennellen. Ei pitkiä yhdensuuntaisia vetoja kuten lateksimaalien kanssa.
 • Älä yritä korjata jo kuivunutta maalipintaa. Siihen jää jälki paikkausyrityksestä.
 • Kalkkimaalilla maalattua pintaa voidaan kevyesti kostuttaa n. 7 päivän ajan maalauksen jälkeen. Tämä auttaa kalkkimaalia kivettymään vahvemmaksi ja pinnat ovat tällöin helpommin puhdistettavissa ja kestävämpi.

KUIVUMISAIKA: Päällemaalattavissa n. 4-6 tunnin jälkeen. Täysin kuiva vasta n. 2 vuorokauden kuluttua maalaamisesta.

TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS: Puhdista siveltimestä tai telasta suurin osa maalista sutimalla se esimerkiksi sanomalehtipaperiin. Kun olet saanut suurimman osan maalista pois, voit pestä siveltimen vedellä. Pesun voi tehdä juoksevan veden alla vasta kun suurin osa maalista on saatu pois, koska maali voi tukkia viemärin. Pese työvälineet lopuksi vedellä ja AURO 411 luonnonsaippualla. Kun sivellin on puhdas, jätä siihen AURO 411 luonnonsaippuaa säilytyksen ajaksi. Kun otat siveltimen taas käyttöön, pese saippua pois.

SISÄLTÖ: Vesi, kalsiumhydroksidi, titaanidioksidi (valkoinen pigmentti), mineraalitäyteaineet (esim. savi), selluloosa.
Ei sisällä akrylaattia, pva:ta tai muita muovijohdannaisia, eikä ylimääräi- siä kemikaaleja, ei edes säilöntäaineita.

HUOMIO: Huolehdi hyvästä tuuletuksesta ja maalaustyön normaaleista varotoimenpiteistä. Auron tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Valmistuserien välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia. Myös luonnolliset aineet ja luonnontuotteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Älä käytä tuotetta, joka haisee pahalta tai on pilaantunut. Käyttöturvalli- suustiedote saatavissa. Lisätietoa auro.fi

VARASTOINTI: Säilytettävä viileässä, suljetussa alkuperäispakkaukses- sa, lasten ulottumattomissa. Suojeltava pakkaselta. Säilyy vähintään 24 kuukautta avaamattomana 18 asteisessa varastossa.

KIERRÄTYS: Pakkaus on polypropeeniä. Voidaan puhtaana uusiokäyttää tai kierrättää muovinkierrätyksessä. Likaisena energiajakeena. Neste- mäisenä: EWC koodi 080120, määritys: Maalit. Nestemäinen maalijäte voidaan kompostoida. Vain täysin tyhjät astiat, kuivuneen maalin kanssa voidaan hävittää kotitalousjätteen kanssa. Suosittelemme kierrätystä. Tarvittaessa voit palauttaa käytetyn pakkauksen Suomen Luonnonmaalit Oy:n toimipisteeseen.

Huomaa, että AURO 328 maalia ei kannata sävyttää voimakkaasti. Lisätty väripigmentti heikentää maalin ilmaa puhdistavaa ominaisuutta.
Koska AURO 328 maalissa on hivenen erilainen koostumus kuin AURO 344 maalissa, on värikartta suuntaa antava.

Tuote voidaan sävyttää:

 1. Sävytyskoneella kalkinkestävien sävyjen mukaan
 2. Sekoittamalla itse maaliin AURO 350 värillisiä kalkkimaaleja
 3. Sekoittamalla maaliin kalkinkestäviä jauhepigmenttejä

Linkki sävytyskoneen värikarttaan.  (Nämä sävyt voit tilata valmiiksi sävytettynä)
Lataa värikartta käsisävytykseen AURO 350 värikartta.   ( HUOM! Tämän värikartan sävyt ei konesävytettävissä kalkkimaaleihin. Sävytykset tehdään itse värillistä kalkkimaalia lisäämällä )

Muista että värikartta tietokoneen ruudulla tai printattu värikartta ovat suuntaa antavia. Lopullinen väri täytyy selvittää koemaalauksella.

Sävytettävissä AURO Profi Kalkkimaaliväreillä

Sävytettävissä sävytyskoneella tämän värikartan mukaan.

MUISTA SEKOITTAA VÄRILLINEN KALKKIMAALI HUOLELLISESTI ENNEN SÄVYN SEKOITTAMISTA KALKKIMAALIN SEKAAN..
Pelkkä ravistaminen ei riitä koska painavana väripigmentti painuu pohjaan ja se pitää saada liikkeelle tikulla sekoittamalla.
Kun olet mielestäsi kaatanut kaiken värillisen kalkkimaalin sävytettävän kalkkimaalin sekaan, kaada pulloon vielä puoli desiä vettä ja ravista voimakkaasti. Kaada nyt tämä seos maalin sekaan. Näin olet saanut varmasti kaiken tarvittavan värin matkaan, ja sävytys vastaa värikartan sävyä

 

HUOM!

TEE AINA TESTISIVELY SÄVYTETYLLÄ MAALILLA JA ANNA KUIVUA. VASTA KUIVANA MAALIN LOPULLINEN SÄVY TULEE ESILLE. KUIVUMISTA VOIT NOPEUTTAA ESIMERKIKSI HIUSTENKUIVAAJALLA.
MUISTA ETTÄ SÄVYTYSVÄRIÄ VOI AINA LISÄTÄ MAALIN SEKAAN, MUTTEI VOI OTTAA SIELTÄ POIS. SIKSI SÄVYTÄ MAALI MIELUUMMIN PIKKU HILJAA.

Huomaa että kaikkia sävyjä ei saa tehtyä testipurkkikoossa.

Testipurkkeja voi tilata vain 1kpl/sävy

Tuotteen ekologisuus:

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

 • Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat luonnosta
 • Tuote ei sisällä lainkaan kemianteollisuuden tuotteita
 • Tuote on biohajoava
 • Tuote ei sisällä biosidejä (säilöntäaieita kuten: MI tai BI)
 • Tuotteen valmistamiseen käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi
 • EU-VOC-raja-arvot: 2004/42/EG II A (fWb): 30 g/l (2010) Tämä tuote VOC:0g/l
 • Tuotteen valmistaa AURO joka on maailman ainoa hiilineutraali maalinvalmistaja. AUROn maalitehtaalta ei muodostu kierrätyskelvotonta jätettä lainkaan.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Tyhjän maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:

Polypropyleeni

Tuotevideo:

Voiko tätä käyttää kylpyhuoneen kiviseinissä (ei suihkuseinällä) ?Back to product
asked by Anonymous on 2020-12-26 03:56:41
1 answers shown
 1. Voi, mutta kannattanee olla yhteydessä asiakaspalveluumme info@suomenluonnonmaalit.fi ja voimme tarkemmin vastata miten tuotetta voidaan käyttää juuri omassa kohteessasi.
  Lauri Koski answered on 2020-12-30 10:16:46

8 arviota tuotteelle AURO 328 Huoneilmaa puhdistava maali

 1. Kauko. K.

  Pikkasen epäilytti voiko maali oikeasti puhdistaa ilmaa, mutta maalaamisen jälkeen selvä ero. Nyt ilma huomattavasti raikkaampaa ja hajuttomampaa. Voin suositella 5 tähteä!!

 2. Kimi

  Todella mukava käyttää, ei minkäänlaista hajua ja telautuu mukavasti. Helppo sävyttää ja pakkaus on miellyttävä sulkea, avatata sekä kantaa. Huomaa että tuote on kehitetty pitkälle käyttäjää ajatellen!
  Asiakaspalvelu myös erinomaista ja toimitus nopeaa, saatiin paketti lappiin muutamassa päivässä

 3. Raikku

  Jos kus käyttänyt perinteistä kalkkimaalia, ja kokemukset sen levittämisestä aika haasteelliset. Piti sivellä useita kerroksia, ja oli työlästä. Ei ollut mikään helppotuote se. Tämä kuitenkin osoittautui lähes tavallisen maalin kaltaiseksi, ja telailtiin seinään kuten muutkin maalit. Voin suositella.

 4. Jenni (varmistettu kirjoittaja)

  Olen tosi tyytyväinen. Maali levittyi hyvin ja oli peittävä. Maalaushommat pystyi suorittamaan, vaikka perhe oli kotona, koska tuote ei tuoksu juuri millekään.

 5. Anne

  Hometalotaustan takia maalasin tällä makuuhuoneen seinän. Todella hyvä maalauskokemus. Maali ei haissut juuri millekään, ja pinnasta tuli ihanan elävä.

 6. jari (varmistettu kirjoittaja)

  en ole tyytyväine meillä ei maali poista hajuja sisäilmasta samat hajut pyörii asunnossa edeleen vaikka seinät maalattu

  • Lauri Koski (varmistettu kirjoittaja)

   Maali pystyy poistamaan ilmasta hajuja. Jos hajun lähteelle ei pystytä tekemään mitään, on toki rajallista kuinka paljon maali voi auttaa, mutta eron pitäisi olla selkeästi aistittavissa.
   Toimiakseen maali tarvitsee valoa. Pimeässä sen puhdistusmekanismi ei toimi.

 7. Sari Tolvanen (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävä tuote, oli helppo käyttää ja ilma tuntuu ”raikkaammalta” vaikka ei meillä mitään varsinaista hajuongelmaa ollutkaan. Maali hankittiin sen turvallisuuden ja haitattomuuden vuoksi, maalatessa ei tullut mitään tuoksuja huoneilmaan. Asiakaspalvelu oli erinomaista, vastaukset tuli nopeasti ja pikku ongelma tilauksessa ratkesi!

 8. Aleksi Saastamoinen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä koostumus ja helppo maalata.Hyvä peittokyky.Onnistui hyvin myös kellarin epätasaiset sisäpuoliset seinät jotka olivat vain muottilaudan jäljiltä.

  • Riika Hytti

   Mainiota kuulla! Laitahan meille kuvia, olisi kiva nähdä lopputulos!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...