Ruuvimeisseli

Alk. 8.40 

Erittäin laadukas Cr-V seosteräs ruuvimeisseli puisella muotoidulla kädensijalla. Varren HEX osion ansiosta ruuvimeisseliä voidaan kääntää myös pihdeillä ja jakoavaimilla.
Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta se on erittäin kestävä ja kestää kevyttä iskua.

  • Cr-V terästä
  • Varsi lakattua pyökkiä
Poista
Tuotetunnus (SKU): 8 Osastot: , ,

Kuvaus

Talttapäinen ruuvimeisseli toimii parhaiten linssikantaisille uraruuveille sekä osittain käytettävänä myös muille ruuveille. Linssikantaisia uraruuveja käytetään erityisesti huonekalujen viimeistelyssä niiden huomaamattoman ja siistin ulkomuodon vuoksi sekä helpon käytettävyyden vuoksi.

Narex puulinja -sarjan ruuvimeisseleissä on vahvat kärjet. Kärki on viimeistelty mustalla korkean kitkan pinnoitteella, joka toimii myös substraattina korkealaatuiselle kromipinnoitukselle, joka löytyy ruuvimeisselin muilta pinnoilta.

Sarjan kolmion muotoiset kahvat ovat valmistettu pyökkipuusta, joka on viimeistelty tummalla värjäyksellä. Kolmion muoto antaa työkalulle optimaalisen käyttömukavuuden sekä maksimaalisen vääntövoiman. Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta ruuvimeisseli kestää kevyitä iskuja. Ruuvimeissellin kannatin on kuusikulmainen ja tämän ansiosta voidaan käyttää myös jakoavainta lisä voiman aikaansaamiseksi.

Käytä ruuville aina oikean kokoista ja muotoista työvälinettä välttääksesi kuljettajan tai ruuvin pään vaurioituminen.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruuvimeisseli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *