Ruuvimeisseli PZ

Alk. 7.80 

Erittäin laadukas Cr-V seosteräs ruuvimeisseli puisella muotoidulla kädensijalla hastaviin olosuhteisiin. Voidaan kääntää myös pihdeillä ja jakoavaimila varren HEX osion ansiosta. Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta se on erittäin kestävä ja kestää myöskin kevyitä iskuja.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 10 Osastot: , ,

Kuvaus

Phillips Screw Company on kehittänyt Pozidriv (PZ) ruuvimeisselin ja se onkin uudempi versio alkuperäisestä Phillips- ristikantaruuvista ja ruuvitaltasta. Supadriv ja Pozidriv -ruuvitalttojen ero on ruuvien kiinnitystavassa: Supadriv -ruuvitalttojen kanssa voidaan työskennellä pienessä kulmassa, kun taas Pozidriv ruuvit tulee kiinnittää suorassa kulmassa.

Narex puulinja Plus -sarjan Pozidriv -ruuvimeisselillä on vahvat kärjet. Kärki on viimeistelty mustalla korkean kitkan pinnoitteella, joka toimii myös substraattina korkealaatuiselle kromipinnoitukselle, joka löytyy ruuvimeisselin muilta pinnoilta.

Sarjan kolmion muotoiset kahvat ovat valmistettu pyökkipuusta, joka on viimeistelty tummalla värjäyksellä. Kolmion muoto antaa työkalulle optimaalisen käyttömukavuuden sekä maksimaalisen vääntövoiman. Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta ruuvimeisseli kestää pieniä iskuja. Ruuvimeissellin kannatin on kuusikulmainen ja tämän ansiosta voidaan käyttää myös jakoavainta lisä voiman aikaansaamiseksi.

Käytä ruuville aina oikean kokoista ja muotoista työvälinettä välttääksesi kuljettajan tai ruuvin pään vaurioituminen.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruuvimeisseli PZ”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *