Ruuvimeisseli PH

Alk. 7.80 

Erittäin laadukas Cr-V seosteräs ruuvimeisseli puisella muotoidulla kädensijalla. Varren HEX osion ansiosta ruuvimeisseliä voidaan kääntää myös pihdeillä ja jakoavaimilla.
Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta se on erittäin kestävä ja kestää kevyttä iskua.

  • Cr-V terästä
  • Varsi lakattua pyökkiä
Poista
Tuotetunnus (SKU): 9 Osastot: , ,

Kuvaus

Phillips (PH) tai ristikantaruuvi ja ruuvitaltta on nimetty Henry Phillipsin mukaan, hän perusti Phillips -ruuvi yrityksen vuonna 1934. Phillips osti mallin insinööriltä John Thompsonilta, joka oli alun perin keksinyt ruuvin nopeuttaakseen tuotantoa kokoonpanolinjoilla. General Motors otti Phillips -pään käyttöön vuonna 1936, jonka myötä jokainen Yhdysvaltojen autoteollisuus tarvitsi niitä.

Narex puulinja Plus -sarjan ruuvimeisseleissä on vahvat kärjet. Kärki on viimeistelty mustalla korkean kitkan pinnoitteella, joka toimii myös substraattina korkealaatuiselle kromipinnoitukselle, joka levitetään ruuvimeisselin muulle pinnalle.

Sarjan kolmion muotoiset kahvat ovat valmistettu pyökkipuusta, joka on viimeistelty tummalla värjäyksellä. Kolmion muoto antaa työkalulle optimaalisen käyttömukavuuden sekä maksimaalisen vääntövoiman. Terä kulkee kahvan sisällä koko matkalta, jonka ansiosta ruuvimeisseli kestää kyvyitä iskuja. Ruuvimeissellin kannatin on kuusikulmainen ja tämän ansiosta voidaan käyttää myös jakoavainta lisä voiman aikaansaamiseksi.

Käytä ruuville aina oikean kokoista ja muotoista työvälinettä välttääksesi kuljettajan tai ruuvin pään vaurioituminen.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruuvimeisseli PH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *