Ale!

Kalustekalkkimaali Chalk paint

Alk. 15.95 

Kalustekalkkimaali on kalkkimaisen pinnan jättävä kalusteille ja koriste-esineille tarkoitettu erikoismaali ilman muovisideaineita.

Maalattu pinta on kuivuneena kalkkimaisen matta ja hengittävä. Maali on voimakkaasti pigmentoitu ja se peittääkin yleensä kertavedolla. Tuote on ekologinen, myrkytön, hajuton ja lyijyvapaa, lisäksi se on valmistettu pelkästään luonnon raaka-aineista. Ei sisällä lateksia tai muita haitallisia aineita. Maali ei hilseile, vaan kuluu vanhetessaan kauniisti.

 

Pakkauskoot:

0,225L, 0,9L, 2,7L ja 9,0L

 

Sävyt:

Valitse yhdeksästä valmissävystä: Valkoinen, Joulu, Usva, Itämeri, Kostea naava, Arvoitus, Auringonkukka, Jääprinsessa ja Laavakivi. Nämä voidaan valita suoraan alla olevasta listasta.  

Kun tilaat sävykoodilla sävytettävän tuotteen, ole ystävällinen ja valitse maalin sävyksi “SÄVYTYS” ja merkitse alla olevaan OMA VÄRISÄVY kenttään haluamasi sävyn täydellinen koodi. Jos koodin kanssa epäselvyyksiä, me tarkistamme ennen tuotteen toimitusta sävyn oikeellisuuden.

 

Poista

Kuvaus

Kalustekalkkimaali on kalkkimaisen pinnan jättävä kalusteille ja koriste-esineille tarkoitettu erikoismaali ilman muovisideaineita.

Maalattu pinta on kuivuneena kalkkimaisen matta ja hengittävä. Maali on voimakkaasti pigmentoitu ja se peittääkin yleensä kertavedolla. Tuote on ekologinen, myrkytön, hajuton ja lyijyvapa, lisäksi se on valmistettu pelkästään luonnon raaka-aineista. Ei sisällä lateksia, kemikaaleja tai muita haitallisia aineita. Maali ei hilseile, vaan kuluu vanhetessaan kauniisti.

TYYPPI: Luonnon raaka-aineisiin perustuva maalituote

SOVELTUVUUS: Sisämaalaukseen puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille. Soveltuu myös aikaisemmin maalattujen tai lakattujen pintojen maalaukseen. Voidaan käyttää myös vanhojen öljy- ja sellulossalakkojen päällä.

KÄYTTÖKOHTEET: Huonekalut, Koriste-esineet, ovet, listat, ikkunanpuitteet, kaapistot, seinät ja katot ym.

MAALAUSTUOTERYHMÄ: 321 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön

PAKKAUSKOOT: 0,225 Litraa, 0,9 Litraa, 2,7 Litraa ja 9,0 Litraa

SÄVYT: Yhdeksän valmissävyä (Valkoinen, Joulu, Usva, Itämeri, Kostea naava, Arvoitus, Auringonkukka, Jääprinsessa, Laavakivi) voidaan valita suoraan alla olevasta listasta.
Kun tilaat sävytettävän tuotteen, ole ystävällinen ja valitse maalin sävyksi “SÄVYTYS” ja merkitse alla olevaan OMA VÄRISÄVY kenttään haluamasi sävyn täydellinen koodi. Jos koodin kanssa epäselvyyksiä, me tarkistamme ennen tuotteen toimitusta sävyn oikeellisuuden.

Värisävyn koodi tai sävynimi voi olla lähes mistä tahansa värikartasta.

 

Kun tilaat sävytettävän tuotteen, ole ystävällinen ja valitse maalin sävyksi "SÄVYTYS" ja merkitse alla olevaan OMA VÄRISÄVY kenttään haluamasi sävyn täydellinen koodi. Jos koodin kanssa epäselvyyksiä, me tarkistamme ennen tuotteen toimitusta sävyn oikeellisuuden. Värisävyn koodi tai sävynimi voi olla lähes mistä tahansa värikartasta.    

Käyttöturvallisuustiedote:

Lataa käyttöturvallisuustiedote: Käyttöturvallisuustiedote Kalustekalkkimaali

TUOTETIEDOT

Maalaustuoteryhmä: 321 Puu- ja metallipintojen vesiohenteiset pintamaalit sisäkäyttöön Värisävyt: Yhdeksän valmissävyä. A ja C pohjat. Sävytettävissä sävytyskoneella haluttuun sävyyn. Riittoisuus: n. 10m²/Litra Kuivumisajat: Pölykuiva 30 min. Päällemaalattavissa tunnin kuluttua. Käyttöönottokovuus saavutetaan vuorokauden kuluttua. Ohenne: Vesi Työtapa: Sivellin tai tela Työvälineiden puhdistus: Vesi + saippua Kiintoainepitoisuus: EU VOC -raja-arvo: (cat A/d) 130g/l(2010) Tämä maali sisältää VOC max. 0 g/l. Koostumus: Mineraalitäyteaineet, kasvipohjainen sideaine, titaanidioksidi, selluloosa, rypsiöljy, risiiniöljy, liitu, vesi Vaikka tuote on valmistettu täysin luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista (VOC 0g/L), koska tuote ei sisällä ylimääräisiä kemikaaleja. Muista ottaa huomioon että myös luonnonraaka-aineille voi olla allerginen.   Vinkkejä:  Maalaa eriväsisiä maalipintoja toistensa päälle. Kuluta päälimmäinen pinta puhki teräsvillalla. Näin alla oleva maalipinta tulee esiin. Levitä kuivuneelle maalipinnalle vahaa. Näin saat pintaan hienoista kiiltoa ja kulutuskestävyyttä. Käytä sävytettyä vahaa. Kuivuttuaan maalin pinnasta saattaa irrota hieman kuiva-ainetta. Pinnan voi tällöin harjata tai pyyhkäistä kevyesti puhtaalla, kuivalla rätillä. Maalista ei sen kuivuttua kuitenkaan tartu väriä esim. vaatteisiin.  

KÄYTTÖOHJEET

Käsittelyolosuhteet: Maalattavan pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Esikäsittely: Käsittelemätön pinta: Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa. Aikaisemmin käsitelty pinta: Puhdista pinnat liasta ja pölystä. Puhdista vanha maali- tai lakkapinta Kalustepesulla. Kalustepesun käyttö ei ole välttämätöntä, mutta se parantaa maalin tarttuvuutta.   Käyttö: 
  • Varmista että maalattava pinta on puhdas. Aikaisempia käsittelyja ei tarvitse poistaa.
  • Levitä pintaan siveltimellä tai telalla. Yleensä yksi maalikerros peittää.
  • Anna kuivua. Maalaa tarvittaessa toinen kerros aikaisintaan tunnin kuluttua.Kuivunutta maalipintaa voidaan kuluttaa teräsvillalla tai hiekkapaperilla. Näin saat aikaiseksi hyvin aidon tuntuisia ”antiikkipintoja”.
  Työvälineiden puhdistus: Vesi ja saippua Hoito-ohjeet: Maalattuja pintoja puhdistetaan nihkeällä ph. neutraaliin puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla.  
Tuote netissä: Blogit: Koskenkontu ja SLM Blogi.
Paikkakunta Jälleenmyyjä
Espoo K-Rauta Merituuli
Espoo Värisilmä Viherlaakso
Hamina Värisilmä Hamina
Helsinki K-Rauta Oulunkylä
Helsinki K-Rauta Express Forum
Iisalmi Carlson Teollisuuskatu 11
Ikaalinen JPS Koskela Oy
Joensuu Carlson Nurmeksentie 6
Jyväskylä K-Rauta Palokka
Kajaani Kajaanin Sisustajat
Kauhajoki K-Rauta
Kempele K-Rauta Ojan Rauta Kempele
Kotka Värisilmä Mattokotka
Kotka K-Rauta
Kouvola Värisilmä Väriuitto
Kuopio Carlson Volttikatu
Kuopio Värisilmä Kuopion Tapetti ja Väri
Kuortti Kuortin rautakauppa
Lappeenranta K-Rauta Lappeenranta
Lohja Värisilmä Lohja
Lohja K-Rauta
Loimaa K-Rauta Loimaa
Mikkeli K-Rauta Mikkeli
Mikkeli Carlson
Mäntsälä K-Rauta
Nurmes S-Rauta Nurmes
Nurmijärvi Värisilmä Nurmitapetti
Nurmijärvi Värisilmä Nurmitapetti
Oulu K-Rauta Välivainio
Oulu K-Rauta Äimärautio
Pori K-Rauta Pori
Pori K-Rauta Pohjoisväylä
Porvoo Rautanet Simolin
Raisio K-Rauta Kuninkoja
Rauma Mattorauma
Savonlinna Carlson
Savonlinna K-Rauta
Seinäjoki K-Rauta Seinäjoki
Siilinjärvi K-Rauta
Tampere K-Rauta OTRA
Tampere K-Rauta Lahdesjärvi
Turku K-Rauta Skanssi
Turku Procolour Oy
Tuusula Suomen Luonnonmaalit Oy
Vaasa Värisilmä Vaasan Väri
Valkeakoski K-Rauta
Vantaa K-Rauta 75
Vantaa K-Rauta Vantaanportti

EKOLOGISUUS

TUOTTEEN EKOLOGISUUS: Kemikaalivapaa. Maalin voi kompostoida nestemäisenä sekä kuivana Tämän tuotteen ekologisuus perustuu sen luonnon raaka-aineisiin. Kemikaalittomuuteen ja liuotteettomuuteen. Tuote on VOC 0g/l. Vaikka tuote on valmistettu täysin luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista (VOC 0g/L), koska tuote ei sisällä ylimääräisiä kemikaaleja. Muista ottaa huomioon että myös luonnonraaka-aineille voi olla allerginen.   YMPÄRISTÖNSUOJELU JA JÄTEHUOLTO: Maalin voi kompostoida nestemäisenä sekä kuivana. Kompostointimahdollisuuden puuttuessa kuivunut maali voidaan hävittää tavallisen talousjätteen mukana energiajakeena. Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä.  

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Maalin koostumus on ilmoitettu tuotetiedot välilehdellä. Vastaan näin koska jos maalin raaka-aineisiin tulee muutoksia, niin tänne ei jää väärää tietoa. Tietämykseni ei riitä arvioimaan voiko jokin raaka-aineista aiheuttaa allergiaa. Ihminen voi kuitenkin olla allerginen lähes kaikelle, jolloin tuosta raaka-aine listasta voit tarkistaa ettei maali sisällä juuri niitä aineita jolle olet allerginen. Autamme mielellämme lisää jotta löydät juuri sinulle sopivan tuotteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalustekalkkimaali Chalk paint”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *