Ale!

Hengityssuojain kertakäyttöinen

Alk. 3.95 

Kertakäyttöinen hengityssuojain / kasvosuoja BFE ≥95%

3 kerroksinen rakenne

  • Pinnassa kestävä kuitukangas
  • Korkean tiheyden suodatinkerros
  • Suoraan ihoa koskettava miellyttävän tuntuinen kerros
Poista

Kuvaus

Hengityssuojaimet suodattavat hengitetyn ilman. Hengityssuojaimet suojaavat käyttäjää haitallisilta hiukkasilta kuten asbestilta, homeitiöiltä, bakteereilta sekä viruksilta riippuen hengityssuojaimen suojaustasosta.

Hengityssuojaimen tarkoitus on vähentää henkilön altistumista ilman hiukkasille ja aerosoleille, sekä käytettäessä kaasuilta suojaavia suojaimia myös kaasuille ja höyryille.

Hengityssuojaimille on asetettu lakisääteisiä vaatimuksia. Jotta hengityssuojain voidaan luokitella oikeaksi henkilönsuojaimeksi, hengityssuojaimen suodatuskyky on osoitettava standarditestillä ja sen täytyy muutenkin täyttää tiukat eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset. Suomessa näiden vaatimusten täyttymistä valvovat kuluttaja- ja työsuojeluviranomaiset.

Tämä suojain on ns. kirurginen maski, joka ei suojaa käyttäjäänsä kaasuilta tai muilta aerosoleilta.

Tämä maski estää käyttäjää levittämästä pisarateitse tarttuvia tauteja kuten viruksia. Samalla maski ehkäisee pisarateitse leviävien hiukkasten pääsyä käyttäjän sisäänhengityksen kautta .

 

  • Täyttää standardit EN 149:2001 ja A1:2009
  • BFE-sertifioitu suodatusteho ≥ 95%
  • 3-kerros rakenne

covid-19 virusta vastaan hengityssuojain

Kirurginen suu-nenäsuojus

Hoitohenkilökunta käyttää kirurgista suu-nenäsuojusta yleensä suojaamaan potilasta hoitajien uloshengitysilmassa mahdollisesti olevilta taudinaiheuttajilta.

Tämä suun ja nenän edessä pidettävä suojus ei suojaa käyttäjäänsä ilmateitse tarttuvilta taudeilta. Jos on tarpeen suojautua ilmatartunnalta eikä asianmukaisia hengityksensuojaimia ole käytettävissä, potilasta hoitavien tulee käyttää kirurgista suu-nenäsuojusta, kunnes hengityksensuojaimia on hankittu.

Kirurgista suu-nenäsuojusta käytetään suojaamaan henkilökuntaa veri- ja eriteroiskeilta esimerkiksi toimenpiteiden yhteydessä tai eristyspotilaiden hoidossa. Jos hoitotilanteissa on riski veri- tai eriteroiskeisiin käytetään myös suojatakkia ja -käsineitä sekä visiiriä tai suojalaseja.

Suu-nenäsuojukset on CE-merkitty lääkinnällisinä laitteina. Merkki kertoo suojuksen täyttävän lääkinnällisiä laitteita käsittelevän direktiivin vaatimukset. Näitä ovat EU 2017/745 sekä Suomessa laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista 2010/629.

 

Suu-nenäsuojus potilaalle

Suu-nenäsuojuksen voi pukea ilma- tai pisarateitse tartuttavalle potilaalle tilanteessa, jossa tätä joudutaan kuljettamaan.

On huomioitava, että potilaalle ei saa laittaa uloshengitysventtiilillä varustettua hengityksensuojainta. Se suodattaa ilmaa vain yhteen suuntaan ja suojaa siten vain käyttäjäänsä, mutta ei estä mikrobien leviämistä uloshengitysilman mukana.

Sairastuneelle on tärkeää myös opettaa oikeaa yskimishygieniaa. Se tarkoittaa, että sairastunut laittaa kertakäyttönenäliinan tiiviisti suun ja nenän suojaksi yskiessä ja yskimisen jälkeen liinan välittömästi roskiin. Kädet täytyy myös pestä niistämisen, aivastamisen ja yskimisen jälkeen.

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Tuote ei ole luokiteltu FFP luokan mukaan. Sen on BFE ≥99%. Tuote on siis samanlainen joita sairaanhoitajat käyttävät.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hengityssuojain kertakäyttöinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *