Eskaro Priima Öljymaali

Alk. 18.95 

Pellavaöljypohjainen ulkomaali puupinnoille. Sisältää home- ja sienikasvustoa hidastavia tehoaineita. Huippuluokan homesuojaus Home Proof – teknologialla.

 

Pakkauskoot: 0,9l, 2,7l ja 9,0l

 

Sävyt: Valkoinen ja väritön. Tuote voidaan sävyttää.

 

Poista

Kuvaus

Käyttöohjeet

Ennen maalatut ja maalaamattomat puupinnat

Maalattavat pinnat on puhdistettava huolellisesti ja kaikki irtonainen vanha maali on poistettava käyttämällä teräsharjaa, kaavinta tai hiontaa. Mahdollinen home poistetaan Julkisivu- ja homepesulla. Varsinainen maalaus suoritetaan Priima Öljymaalilla. Muista sekoittaa maali hyvin ennen käyttöä.

Mikäli maalattava alusta on huonokuntoinen, voidaan suorittaa pohjamaalaus 5% tärpätillä ohennetulla Priima Öljymaalilla. Tämän jälkeen käsittele pinta kahteen kertaan Priima Öljymaalilla.

Työskentely

Sekoita Priima Öljymaali hyvin. Käytä puupintojen käsittelyssä hyvää sivellintä tai maalausharjaa. Priima Öljymaalilla voidaan maalata vanhojen alkydi- tai öljymaalien päälle. Sillä voidaan maalata myös hyvin ohuiden lateksia sisältävien maalien ja puunsuoja- aineiden päälle. Vahvat lateksi- ja puunsuojakerrokset on aina poistettava ennen maalausta.

Työvälineiden pesu

Työvälineet puhdistetaan käytön jälkeen mineraalitärpätillä.

HUOM!

Itsesyttymisvaaran johdosta käytetyt rievut ja trasselit on säilöttävä palamattomassa terässäiliössä vedellä kostutettuna, kuivattava mieluiten ulkona avoimessa tilassa tai hävitettävä polttamalla välittömästi.

Tuoteturvallisuus

Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Sisältää Sisältää 4,5-Dikloori-2-n-oktyyli-4-isotiatsoliini-3-oni, 2-Oktyyli- 2H-isotiatsoli-3-oni ja 3-jodi-2- propynyylibutyylikarbamaatti. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Valumat on kerättävä. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti ongelmajätteiden keräilypisteeseen.

VOC

EU raja-arvo tälle tuotteelle (kat. A/d): 300g/l (2010) Tämä tuote sisältää max. 300 g/l VOC

Kuljetus

LUOKKA 9
PG III UN No 3082

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eskaro Priima Öljymaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *