Ale!

Epifanes Woodfinish gloss teak lakka 1L

50.55  39.95 

TYYPPI: Yksikomponenttinen lakan vaihtoehto. Perustuu fenoli-modifioituun alkydihartsiin ja kiinanpuuöljyyn.

 

SOVELTUVUUS: Puupinnat sisällä ja erityisesti ulkona. Erityisesti veneet. Erityisesti tiikki ja muut kovapuulaadut ja öljyiset puulaadut.

 

KÄYTTÖKOHTEET: Veneet, irtokalusteet ja lattiat.

 

MAALASUTUOTERYHMÄ: 522 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat, 542 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat, 644 Puu- parkettilattioiden liuoteohenteiset lakat

 

PAKKAUSKOKO: 1 Litra

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9003052 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Epifanes Woodfinish Gloss on nopeasti kalvoa muodostava luonnonöljyihin pohjautuva lakkaa muistuttava tuote erityisesti öljyisille puulaaduille kuten tiikille, irokolle ja tammelle (soveltuu myös muille veneenrakennuksessa käytetyille puulaaduille mutta ei bangkiraille). Yhteensopiva lähes kaikkien aikaisempien lakkalaatujen päälle.

Ylivoimainen lopputulos: Sisältää tehokkaan UV-suoja-aineen jonka johdosta ylivoimainen UV-suoja. Hidastaa auringonvalon puuta kellastavaa/vaalentavaa vaikutusta lakkoja tehokkaammin. Erittäin kestävä, joustava ja vedenkestävä kaikissa sääolosuhteissa. Lakoista poiketen hengittävä.
Upea kiilto: Erinomaiset tasoittuvuus (ei jää siveltimenvedon jälkiä) ja helppo levitettävyys. Korkea kiiltoaste.
Nopea: Muodostaa nopeasti pintaa (ei tarvitse levittää niin montaa kerrosta) joka on erittäin kiiltävä.

  

KÄYTTÖOHJEET

Käsittelyolosuhteet:
Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +8 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 85 %.

Esikäsittely:
Käsittelemätön pinta:
Puhdista puupinta ja hio se hiomapaperilla, jonka karkeus on 180-220. Poista hiontapöly. Tee rasvanpoisto tiikille ja muille öljyisille puulaaduille RASVANPOISTOAINEELLA. Poista rasva huolellisesti ja anna kuivua hyvin. Älä käytä vettä.

Aikaisemmin käsitelty pinta:
Tee rasvanpoisto tiikille ja muille öljyisille puulaaduille RASVANPOISTOAINEELLA. Poista rasva huolellisesti ja anna kuivua hyvin. Älä käytä vettä. Tee välihionta 220 hiekkapaperilla ja poista hiontapöly huolellisesti. Voit myös poistaa kaikki aikaisemmat pintakäsittelyt ja hioa pinnan puulle saakka.

Käyttö: Sekoita tuote huolellisesti. Vältä tuotteen käyttöä suorassa auringonvalossa tai kovassa tuulessa. Jos kuitenkin joudut lakkaamaan näissä olosuhteissa, lisää lakkaan ohenninta Epifanes Brush thinner 5-10%. Soveltuu lähes kaikkien vanhojen lakkojen päälle.
Levittäminen tiikille, irokolle ja muille öljyisille puulajeille: Sekoita sisältö ennen käyttöä. Paljaalle puupinnalle levitä ensimmäinen kerros 25 % ohennettuna. Levitä seuraavat 4-5 kerrosta 0-5 % ohennettuna. Kaikkien kerrosten välillä on oltava 24 tunnin kuivumisaika (18 ºC). Ei vaadi hiontaa kerosten välissä kun seuraava kerros levitetään 72 tunnin kuluessa.
Levitys mahongille: Sekoita sisältö ennen käyttöä. Paljaalle puupinnalle: levitä ensimmäinen kerros 50 % ohennettuna, anna kuivua 24 tuntia ja hio kuivahiomapaperilla, jonka karkeus on P280. Levitä toinen kerros 25 % ohennettuna, anna kuivua 24 tuntia ja hio kuivahiomapaperilla, jonka karkeus on P320. Levitä kolmas kerros 10 % ohennettuna ja anna kuivua 24 tuntia. Levitä vielä vähintään 5 kerrosta ohennettuina 0-5 % ja anna kuivua 24 tuntia kerrosten välillä. Ennen viimeistä kerrosta on mahdollisimman hyvän pinnan saavuttamiseksi suositeltavaa hioa märkä- tai kuivahiomapaperilla, jonka karkeus on 320 tai hienompi.

Työvälineiden puhdistus: Epifanes Brush thinner

Hoito-ohjeet: Kun havaitset pinnan kiillon heikentyneen, hio pinta kuivahiomapaperilla, joka karkeusaste on 320, ja levitä yksi tai kaksi uutta kerrosta Woodfinish Gloss- tai Clear Gloss Varnish -lakkaa. Anna kuivua 24 tuntia kerrosten välillä.

 

Vinkkejä:

Epifanes Woodfinish -lakan käyttö on erittäin suositeltavaa muiden veneissä käytettyjen öljy- tai lakkakerrosten ylläpitoon. Puhdista vanha pinta, hio se kevyesti ja levitä haluttu määrä Woodfinish Gloss -kerroksia. Lakkakerrosten välillä ei tarvitse hioa, mikäli uusi kerros levitetään 72 tunnin kuluessa. Anna kuivua 24 tuntia kerrosten välillä.

Sekoita sisältö hyvin ennen käyttöä. Älä yritä sivellä Epifanes-tuotteita liian montaa kertaa. Tasaisemman pinnan saavuttamiseksi pintaa voidaan hioa, mutta se ei ole välttämätöntä. Voidaan päällystää tuotteilla Epifanes Clear Gloss Varnish, Epifanes Woodfinish Matte tai Rubbed Effect Interior Varnish. Epifanes Woodfinish saattaa kanisterissa vaikuttaa läpikuultamattomalta, mutta sen pinta kirkastuu sen kuivuessa.

 

TUOTETIEDOT

Maalaustuoteryhmä: 522 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat, 542 Irtokalusteiden liuoteohenteiset lakat, 644 Puu- parkettilattioiden liuoteohenteiset lakat

Värisävyt: Purkissa peittävän näköistä. Kuivuu kauniin meripihkan väriseksi.

Riittoisuus: n.12 m² / Litra

Kuivumisajat: Pölykuiva 3h. Uusintalakkaus 24h. Kestää tieppauksen 24h. Kuiva 24h. Kuivumiseen vaikuttavat tuuletus, ilman suhteellinen kosteus, lämpötila sekä kalvonpaksuus.

Ohenne: Epifanes Brush thinner

Työtapa: Sivellin, tela, ruisku (perinteinen/HVPL/ilmaton). Perinteinen ruisku: Ohenna tarvittava määrä aina 15 asti Epifanes Spray Thinner for Paint & Varnish -tuotteella. Viskositeetti 18 – 22 sekuntia Din Cup 4, 14 – 18 sekuntia Ford Cup 4.  Suutin 1.5 mm. – 1.8 mm. Ilmanpaine 2 – 3 Bar.

Kiintoainepitoisuus: 50 +/- 2 vol. %

Tiheys: 0.92 kg./liter

Kiiltoaste: Täyskiiltävä. Sama kuin Epifanes kirkaslakalla

Koostumus: Fenoli-modifioitu alkydihartsit ja kiinanpuuöljy. Sisältää kemikaaleja ja teknisiä liuottimia.

 

EKOLOGISUUS

YMPÄRISTÖNSUOJELU JA JÄTEHUOLTO:
Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Epifanes Woodfinish gloss teak lakka 1L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...