Coloria Pohja- ja Kattomaali Greenline 9L

89.95 

Greenline Pohja- ja Kattomaali on muoviton vaihtoehto erilaisille kattopinnoille ja pohjamaalina käytettäväksi. Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana. Voidaan käyttää pohjamaalina tapettien alla.

*tuote sisältää biosidit: 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4- isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos ja Bronopoli [CAS nro. 52-51-7]. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Vain 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 41350107 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Greenline Pohja- ja Kattomaali on muoviton vaihtoehto erilaisille kattopinnoille ja pohjamaalina käytettäväksi. Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana. Voidaan käyttää pohjamaalina tapettien alla.

 

Tyyppi: Vesiohenteinen, täyshimmeä pohja- ja kattomaali. Sideaineena uusiutuva luonnonöljy. Hajuton, muoviton ja hengittävä. M1-luokiteltu.

 

Käyttö: Soveltuu seinäpintojen pohjamaaliksi puu, hirsi-, paneeli-, pinkopahvi-, rakennuslevy-, tasoite- ja kiviainespinnoille sekä pintamaaliksi erilaisiin sisäkattoihin. Maali voidaan levittää joko sivelemällä, telalla tai ruiskulla. Tuotteella on hyvä päällemaalattavuus kaiken tyyppisillä pintamaaleilla.

GREENLINE POHJA- JA KATTOMAALI

Soveltuu seinäpintojen pohjamaaliksi puu, hirsi-, paneeli-, pinkopahvi-, rakennuslevy-, tasoite- ja kiviainespinnoille sekä pintamaaliksi sisäkattoihin. Maali voidaan levittää joko sivelemällä, telalla tai ruiskulla. Tuotteella on hyvä päällemaalattavuus. Sopii käytettäväksi myös pohjamaalina tapettien alla.

Muoviton pohja- ja kattomaali sisämaalauksiin.

Greenline Pohja- ja Kattomaali on muoviton vaihtoehto erilaisille kattopinnoille ja pohjamaalina käytettäväksi. Tuote on hajuton niin maalatessa, kuivuessaan kuin valmiina pintana. Voidaan käyttää pohjamaalina tapettien alla.

Tyyppi: Vesiohenteinen, täyshimmeä pohja- ja kattomaali. Sideaineena uusiutuva luonnonöljy. Hajuton, muoviton ja hengittävä. M1-luokiteltu.

Käyttö: Soveltuu seinäpintojen pohjamaaliksi puu, hirsi-, paneeli-, pinkopahvi-, rakennuslevy-, tasoite- ja kiviainespinnoille sekä pintamaaliksi erilaisiin sisäkattoihin. Maali voidaan levittää joko sivelemällä, telalla tai ruiskulla. Tuotteella on hyvä päällemaalattavuus kaiken tyyppisillä pintamaaleilla.

Purkkikoot: 2,7 ja 9 L
Maalaustuoteryhmä: 2012: 211, 212, 311
Pohjat: A -pohja
Sävytys: Sävytettävissä vaaleisiin noin sävyihin. Sävytarkkuus huononee tummemmissa sävyissä
Koodi: 350
Ohenne: tarvittaessa vesi
Riittoisuus: 4 – 10 m² / L riippuen alustasta ja työtavoista
Sileät pinnat n. 7-10 m2/litra, kertamaalaus. Karkeat pinnat n. 4-8 m2/litra, kertamaalaus.
Kuivumisaika: Maali kuivuu nopeasti. Pölykuiva n. 30 minuutissa. Päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua. Kosteissa ja huonoissa olosuhteissa suositellaan päällemaalaus tehtäväksi vasta seuraavana päivänä.
Kuiva-ainepitoisuus:
n. 45 %
Kiiltoaste: 6 (RT-luokitus) täyshimmeä
Vesihöyrynvastus: (EN ISO 7783): Sd H2O <0,34 m

Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4- isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Käyttöturvallisuustiedote.

Epäselvissä tilanteissa käänny aina valmistajan tai asiantuntevan jälleenmyyjäliikkeen puoleen ennen maalaustyöhön ryhtymistä.

OLOSUHTEET:
Lämpötila yli +5 C° (maali, pinta ja ilma). Ilman suhteellinen kosteus alle 80 %. Maalattavan pinnan on oltava kuiva.

ESIKÄSITTELY:
Uudet maalaamattomat pinnat: Poista pöly ja irtoava aines harjaamalla. Käytä kohteeseen sopivaa tasoitetta tarvittaessa. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti.
Vanhat lateksi- ja alkydimaalipinnat: Pese pinnat yleispesuaineella. Huuhtele pinnat huolellisesti vedellä pesun jälkeen. Hio kovat maalipinnat himmeiksi hiomapaperilla ja poista hiontapöly. Poista irtoava maalipinta. Silota kolot kohteeseen sopivalla  tasoitteella. Hio kuivunut tasoitepinta ja poista hiontapöly huolellisesti

KÄYTTÖ:
Telaus, sively, korkeapaineruiskutus – ruiskun suutin 0,50 – 0,58 mm. Ohennetaan tarvittaessa 5 %.

Öljysideaineensa johdosta Greenline maalisarjassa tapahtuu herkemmin väripigmenttien painumista purkin pohjalle ja erottumista sideaineesta. Maali tulee siis sekoittaa hyvin aina ennen käyttöä. Maalaa 1-2 kertaan Greenline Pohja- ja Kattomaalilla tarpeen mukaan. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä maalierä mahdollisten sävyerojen välttämiseksi.

TYÖVÄLINEIDEN PUHDISTUS:
Poista ylimääräinen maali työvälineistä pyyhkimällä ja pese ne heti käytön jälkeen vedellä ja saippualla.

MAALATUN PINNAN HOITO:
Maalin lopullinen kalvonmuodostus kestää noin kuukauden, jonka jälkeen pinta on saavuttanut lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä. Ennen tätä on maalipintaa käsiteltävä varoen.
Maalipinta voidaan puhdistaa neutraalilla (pH 6 – 8) pesuaineliuoksella pyyhkimällä. Pesuaine ja lika poistetaan pyyhkimällä ja huuhtelemalla pinta puhtaalla vedellä. Pinta ei saa jäädä märäksi puhdistuksen jälkeen. Noudata pesuainevalmistajan antamia laimennusohjeita.
Työvälineenä käytetään pehmeää pyyhettä tai sientä. Karkeaa harjausta ja voimakasta hankausta tulee välttää.

Hyvin tyhjennetyt, kuivat maaliastiat voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Nestemäinen maalijäte on toimitettava ongelmajätteen keräyspisteeseen. Sulje astia huolellisesti myöhempää käyttöä varten.

 

Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsol-3-onin [EY nro. 247-500-7] ja 2-metyyli-4- isotiatsol-3-onin [EY nro. 220-239-6] (3:1) seos. Bronopoli (INN.) Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Valkoinen
Yleensä käytetään sellaisenaan
Voidaan tarvittaessa sävyttää sävytyskoneella melkein minkä tahansa värikartan mukaan.

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Tuotteessa on vesiohenteiseksi modifioitu risiiniöljypohjainen sideaine. Se ei kellastu tai ole alun perinkään keltaiseen taittava esimerkiksi perinteisen pellavaöljymaalin tapaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Coloria Pohja- ja Kattomaali Greenline 9L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *