AURO 145 Kateekupetsi 0,25L

19.95 

Sisätilojen puupintojen värjäykseen. Käytä kiinteillä, imukykyisillä, puhtailla, rasvattomilla pinnoilla. Kostuta puu sienellä ja lämpimällä vedellä. Anna kuivua uudelleen ennen petsausprosessia. Levitä nopeasti ja tasaisesti harjaamalla. Puun värimuutokset ovat mahdollisia tahraamalla. Suorita tarvittaessa testilevitys. Tuote voidaan laimentaa vedellä.

Väri: vaaleanruskea maalattuna, ruskea kuivumisen jälkeen. Toista käsittely intensiivisemmän värjäytymisen saavuttamiseksi. Voidaan päällystää öljyillä, vahoilla ja kirkkailla lakoilla, huomioi tekniset tiedot. Voidaan uudelleenmaalata noin 4 tunnissa.

Peittoalue; jopa 4m2.
Työvälineiden puhdistus: vesi.
Varastointi: 12 kuukautta

Koostumus: vesi, kateeku (kasvivärit, pigmentin vesiuute). Voi aiheuttaa allergioita. Luonnolliset värit eivät ole hajuttomia tai päästöttömiä. Nykyinen täydellinen käyttöturvatiedote osoitteessa www.auro.de Varoitukset: emäksinen, ärsyttää silmiä ja ihoa. Käytä suojakäsineitä, vältä iho- ja silmäkosketusta. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Hakeudu lääkäriin nieltynä ja ota mukaasi tämä etiketti. Säilytä viileässä, kuivassa, suljetussa ja poissa lasten ulottuvilta alkuperäispakkauksessa.
Älä anna jäätyä. Noudata teknisiä tietoja.

Hävittäminen: Kierrätä täysin tyhjä pullo vain täysin kuivana.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 178162 Osasto: Avainsana tuotteelle

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 145 Kateekupetsi 0,25L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *