AURO 661 Puulattioiden puhdistus ja hoito 0,5L

15.00 

AURO 661 Puulattioiden puhdistus- ja hoitoaine puhdistaa lian perusteellisesti ja on hellävarainen puupinnoillesi.

Tuote soveltuu myös cottolattialaatoille (lasittamattomille laatoille) ja korkkilaatoille. Tuote antaa lievän vahamaisen pinnan ja sillä on antistaattinen vaikutus. Tuotetta voidaan käyttää myös laminaattipintojen puhdistukseen.

Käyttö: Muista ravistaa ennen käyttöä. Laimennetaan 5-15 ruokalusikallista tuotetta 10 litraan lämmintä vettä. Rievuista on aina puristettava liika neste pois, pinta pyyhitään kostealla rievulla. Pinnan kuivuttua kiillotetaan tarvittaessa lisää. Luonnontuotteita käsiteltäessä ja niiden kuivuessa tuntuu niille tyypillinen tuoksu.

Tärkeää: Tuote on säilytettävä viileässä, jäätymättömässä, kuivassa paikassa suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta. Laimentamattomalla emulsiolla kastellut rievut on suljettava kuivuvien öljyjen itsesyttymisvaaran takia tiiviisti peltiastiaan. Kuivuneet tuotejäämät kompostoidaan tai laitetaan talousjätteiden joukkoon.

Sisältää: alle 5%: appelsiiniöljy; boraatit; sokeritensidi; steariinihappo; alkoholi; pellavaöljy/stand oil; dammarkuusi; ksantaanikumi; rosmariiniöljy; ekalyptusöljy; ammoniumsaippuan muodossa karnaubapalmuvaha, mehiläisvaha; sellakka; yli 30% vesi.

Suosittelemme säästeliästä annostelua myös ympäristöystävällisten puhdistusaineiden kanssa!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1661350 Osastot: , ,

Kuvaus

Soveltuu erinomaisesti öljytyille, vahatuille tai maalattujen puulattioiden puhdistukseen ja hoitoon. Tuotetta voidaan käyttää myös laminaatti pintojen puhdistukseen.

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Tämä tuote puhdistaa ja hoitaa yhtä aikaa. Se ei siis ole yhtä tehokas tuote kuin erikseen myytävä puhdistus ja hoitoaine. Tätä ei pyyhitä vedellä, vaan pinta voidaan kiillottaa lopuksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 661 Puulattioiden puhdistus ja hoito 0,5L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *