AURO 481 Pyykinpesuaine, jauhe

Alk. 15.95 

Hajuton, tehokas pesujauhe pesulämpötiloille 40-95 ° C. Lisää valkaisuaine, kun peset valkoisia. Ei sisällä optisia kirkasteita, suojaa värejä haalistumiselta.

2kg riittää n. 40 pesua, 4kg 80 pesua varten.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Hajuton, tehokas pesujauhe pesulämpötiloille 40-95 ° C. Lisää valkaisuaine, kun peset valkoisia. Ei sisällä optisia kirkasteita, suojaa värejä haalistumiselta. 2kg riittää n. 40 pesua, 4kg 80 pesua varten.

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

  • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta.
  • Tuote on biohajoava.
  • Tuotteen valmistusprosessissa (ei itse tuotteessa) käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi.
  • Tuotteen valmistaa AURO joka on ainoa oikeasti ekologinen maalinvalmistaja. AUROn maalitehtaalta ei muodostu kierrätyskelvotonta jätettä lainkaan.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn AURO maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni.
Voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä. Voidaan kierrättää energiajakeena.

Koostumus:

palmuydinrasva **, kookosrasva **, natriummetasilikaatti, silikaatit, savi, sooda, sitraatti, glyseriini, ** kaliumsaippuana.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 481 Pyykinpesuaine, jauhe”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *