AURO 480 Pyykinpesuaine, nestemäinen

Alk. 15.95 

Nestemäinen pyykinpesuaine kankaille ja kuiduille jotka tarvitsevat hellävaraisen pesulämpötilan 30-60 ° C. Tuote on dermatologisesti testattu (ihmisillä), ja riippumattomat laitokset ovat vahvistaneet tuotteen erittäin hyvän yhteensopivuuden ihon kanssa. Lisää valkaisuaine, kun peset valkoisia. Ei sisällä optisia kirkasteita, joten sitä suositellaan erityisesti värilliselle pyykille.

2 litraa riittää n. 27 pesukertaan, 5 litraa n. 67 pesukertaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tämän tuotteen ekologisuus perustuu siihen että:

  • Tuotteen raaka-aineista 100% on luonnosta.
  • Tuote on biohajoava.
  • Tuotteen valmistusprosessissa (ei itse tuotteessa) käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi.
  • Tuotteen valmistaa AURO joka on ainoa oikeasti ekologinen maalinvalmistaja. AUROn maalitehtaalta ei muodostu kierrätyskelvotonta jätettä lainkaan.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn AURO maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni.
Voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä. Voidaan kierrättää energiajakeena.

Koostumus:

vesi, ** kaliumsaippuana, auringonkukkaöljy **, alkoholi, potaska, palmuydinrasva **, kookosrasva **, soijaöljy **, risiiniöljy **, sitruunahappo, rypsiöljy **

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

 

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 480 Pyykinpesuaine, nestemäinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *