AURO 332 Safe Shield

Alk. 72.95 

Safe Shield on ainutlaatuinen yhdistelmä ekologisuutta ja suojaa sähkömagneettisilta kentiltä. Safe Shield on erityisen suositeltavaa käyttää pohjamaaliksi herkillä alueilla, esim. lastenhuoneet, makuuhuoneet, olohuoneet, hotellit, sairaalat, lastentarhat ja koulut.

Poista

Kuvaus

Safe Shield vähentää ja suojaa vuorottelevista sähkökentistä (matalataajuus), esim. kaapeleissa, laitteissa tai lampuissa ja suojaa sähkömagneettisilta aalloilta (korkea taajuus), esim. lähettimet, tutka ja matkapuhelimet.
Maalin sideaineena toimii muoviton ja 100% kasvipohjainen Replebin®. Maali onkin erityisen ekologinen ja kestävä.

Safe Shield on erittäin hengittävä, liuotteeton ja lähes hajuton. Erinomaisen koostumuksensa ansiosta se on helppo levittää lähes kaikille perinteisille sisäpinnoille ja vanhojen maalien päälle. Voidaan ylimaalata esimerkiksi AURO 341 Kalkkigrafeeni maalilla. Tämä maali on mahdollista saada seuraavissa sävyissä.

Riittävä maadoitus on välttämätöntä matalataajuisten vuorottelevien sähkökenttien suojaamiseksi ja staattisen sähkön purkamiseksi.

 

Soveltuvuus:

AURO 332 Safe Shield soveltuu sisäseinien ja kattojen pohjamaalaukseen. Tuote soveltuu tapetti-, rappaus-, savi-, betoni-, kalkkihiekkakivi- tai kipsilevypinnoille. Soveltuu myös aikaisemmin lateksimaalilla maalatuille pinnoille.

Aikaisemmin lateksilla maalatut pinnat pestään maalarinpesuaineella, kiiltävällä maalilla maalatut pinnat hiotaan kevyesti mataksi tai pohjustetaan AURO 505 Tartuntapohjusteella.

Ei sovellu ovien ja kalusteiden maalaukseen.

Käyttökohteet:

Sisäseinät ja katot olo- ja makuuhuoneissa sekä lastenhuoneissa sekä vastaavissa kuivissa tiloissa. Betoni-, kipsilevy- ja kuitulevypintaiset sisäseinät. Paperi- ja kuitutapettipintaiset sisäseinät.

Pakkauskoot:

1L ja 5L

Maalaustuoteryhmä:

312 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 02 ja 313 Vesiohenteiset sisäseinä- ja kattomaalit RL 03

Sävyt:

Musta. Ei voida sävyttää.

Tyyppi:

Reblebin® sideaineesta valmistettu vesiohenteinen seinä- ja kattomaali.

 

Riittoisuus:

n. 9m²/Litra  (0,10 L/1 m²)

Riittoisuus vaihtelee maalattavan pinnan rakenteesta ja levitysmenetelmästä riippuen.

Kuivumisajat:

Päälle maalattavissa itsellään aikaisintaan 6h kuluttua. Päälle maalattavissa muilla AUROn seinämaaleilla aikaisintaan 24h kuluttua.

Ohenne:

Valmista käytettäväksi sellaisenaan. Ohennettavissa max 7,5% Vesi.

 

Ominaisuudet:

– Hengittävä pohjamaali
– Imeytyy ja tasoittuu hyvin
– Ei roisku eikä valu, on erittäin riittoisa.

 

Koostumus:

Vesi, Reblebin®,, grafiitti, grafeeni, selluloosa, risiini- ja rapsiöljy tensiidit, ammoniakki, bentsisotiatsolinononi, natriumpyritioni.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista sideaineista, ei se ole täysin hajuton. Huomioi mahdolliset allergiat.

Varastointi ja Säilyvyys:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa, kuivassa ja viileässä, mutta pakkaselta suojattuna. Kansi tulee olla hyvin suljettu. Ennen kannen sulkemista poista ylimääräinen maali kannesta ja purkin reunoilta.

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA!
Varotoimenpiteenä on suositeltavaa maadoittaa tällä maalilla käsitelty pinta, joka on aikaisemmin testattu potentiaalintasauspiirin suhteen. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa liimata sopiva johtava kuparinauha seinään ja kytkeä tämä testattuun maadoituskoskettimeen. Sähkökytkennät tulee tehdä pätevä sähköasentaja.

Katso ohjeet osoitteesta www.auro.de/en/service/downloads/the-topical-subject/, jossa on ohjeet kuinka asentaa sähköä johtava kuparinauha.

 

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, imukykyinen, öljytön ja rasvaton, eikä siinä saa olla mitään värjäävää tai irtonaista. Huoneen lämpötilan lasku hieman alle +20 °C:een on suositeltavaa sisämaalauksissa.

Valmistelu:

  • Harjaa maalattava pinta puhtaaksi pölystä ja muusta irtoavasta aineesta.
  • Vanha liimaväri pestään pois vedellä ja sienellä.
  • Rasvaiset ja likaiset pinnat pestään maalarinpesulla.
  • Raaputa pois irtoavat maalinjäänteet ja tasoita lopuksi epätasaisuudet AUROn 329 Seinäsilotteella ja/tai 339 Tasoituslastilla. Anna tasoitteen kovettua ja hio pinta tasaiseksi.
  • Suorita pohjamaalaus tarvittaessa AURO 505 Tartuntapohjusteella ennen varsinaista maalaustyötä.

Esikäsittely:

Käsittelemätön pinta:

  • Tasoita pinnat tarvittaessa AURO 329 Seinäsilotteella tai 339 Tasoitelaastilla. Pohjan tulee olla puhdas ja kuiva.
  • Poista pöly, rasva ym. aines ennen maalaamista.
  • Huokoiset ja imukykyiset pinnat kuten kipsilevy, kalkki-, kipsi tai savirappaus tulee pohjustaa AURO 301 Pohjusteella ennen maalaamista.
  • Maalaamattomat imukykyiset pinnat kuten kipsilevyt tulee pohjustaa  AURO 301 Pohjusteella.

Esikäsittely:

  • Huokoiset (kuten kipsilevy) tai epätasaisesti imevät pinnat pohjustetaan 1:1 vedellä ohennetulla AURO 301 Pohjusteella.

Viimeistely:

  • Maalaa pinta 2 kertaa AURO 332 Safe Shield maalilla käyttäen lyhyt karvaista veluuri– tai mohairtelaa.
  • AURO 332 Safe Shield on sähköä johtava tuote. Varotoimenpiteenä on suositeltavaa maadoittaa tällä maalilla käsitelty pinta, joka on aikaisemmin testattu potentiaalintasauspiirin suhteen. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa liimata sopiva johtava kuparinauha seinään ja kytkeä tämä testattuun maadoituskoskettimeen. Sähkökytkennät tulee tehdä pätevä sähköasentaja.

Maalaaminen:

  • Sekoita maalia perusteellisesti pohjaa myöten.
  • Käytä lyhyt karvaista veluuri- tai mohairtelaa.
  • Maalaa märkää märälle tauotta, pysähdy vain luonnollisissa taitekohdissa.
  • Maalaa nurkat, reunat ja kulmat siveltimellä ennen koko seinän maalaamista.
  • Älä maalaa suorassa auringonpaisteessa.
  • Noudata huolellisesti pohjustusaineiden, silotteen ja maalin kuivumisaikoja.
  • Vastarapattujen pintojen on annettava kovettua noin 6 viikkoa ennen maalausta.
  • Käsittele vastamaalattua pintaa varoen; pinta on täysin kuiva vasta noin 2 vuorokauden kuluttua.

Maalattava pinta: AURO 332 Safe Shield sopii kaikille puhtaille, rapatuille, silotetuille, tapetoiduille ja hyvä kuntoisille maalatuille pinnoille. Tekstiili- ja kohokuviotapetit sekä lasikuitukangaspinnat on hyvä koemaalata ennen käsittelyä. Mahdollisesti irtoava pohjamateriaali on poistettava ennen maalaamista. Maalattavan pinnan on oltava kuiva, puhdas, rasvaton ja kemiallisesti neutraali. Varmista aina tuotteen sopivuus kyseiselle pinnalle ennen käsittelyä.

 

Kuivumisaika:

  • Päällemaalattavissa itsellään n. 6 tunnin jälkeen.
  • Päälle maalattavissa AUROn seinämaaleilla aikaisintaan 24h päästä.

 

Sisältö:
Vesi, Reblebin®,, grafiitti, grafeeni, selluloosa, risiini- ja rapsiöljy tensiidit, ammoniakki, bentsisotiatsolinononi, natriumpyritioni.

Ei sisällä akrylaattia tai muita muovijohdannaisia.

 

Huomio:

  • Huolehdi hyvästä tuuletuksesta ja maalaustyön normaaleista varotoimenpiteistä.
  • AUROn tuotteet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista. Valmistuserien välillä voi olla pieniä eroavaisuuksia.
  • Myös luonnolliset aineet ja luonnontuotteet voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.
  • Älä käytä tuotetta, joka haisee pahalta tai on pilaantunut.
  • Käyttöturvallisuustiedote saatavissa. Lisätietoa auro.fi

 

Varastointi:

  • Säilytettävä viileässä, suljetussa alkuperäispakkauksessa, lasten ulottumattomissa.
  • Suojeltava pakkaselta.
  • Säilyy vähintään 12 kuukautta avaamattomana 18 asteisessa varastossa.

 

KIERRÄTYS: Pakkausmateriaali: polypropeeni. Jätehuolto: kuivunut maali ja tyhjät astiat kierrätetään kotitalousjätteiden mukana. Suosittelemme hävittämistä energiajakeena. Nestemäiset jäämät: EWC koodi 080120. Ei vaarallinen tuote. GIS koodi: M-DF01 dispersiomaalit, liuotinvapaa. Voidaan kompostoida. Ei kuitenkaan sovellu taloyhtiöiden biojätekeräykseen.

 

Työvälineiden puhdistus: Vesi

 

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA!
Varotoimenpiteenä on suositeltavaa maadoittaa tällä maalilla käsitelty pinta, joka on aikaisemmin testattu potentiaalintasauspiirin suhteen. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa liimata sopiva johtava kuparinauha seinään ja kytkeä tämä testattuun maadoituskoskettimeen. Sähkökytkennät tulee tehdä pätevä sähköasentaja.

Katso ohjeet osoitteesta www.auro.de/en/service/downloads/the-topical-subject/, jossa on ohjeet kuinka asentaa sähköä johtava kuparinauha.

Tämän tuotteen ekologisuus:

Plussat

  • Tuotteen sideaineista 100% on luonnosta.
  • Tuote on biohajoava.
  • Tuotteen valmistusprosessissa (ei itse tuotteessa) käytetään puhdistettua sadevettä, jotta juomakelpoista pohjavettä säästyisi.
  • EU-VOC-raja-arvot: 2004/42/EG II A (fWb): 30 g/l (2010) Tämä tuote VOC:0g/l.
  • Tuotteen valmistaa AURO joka on ainoa oikeasti ekologinen maalinvalmistaja. AUROn maalitehtaalta ei muodostu kierrätyskelvotonta jätettä lainkaan.

Miinukset

  • Tuotteen säilyminen on jouduttu varmistamaan benzisothiazolinone ja natriumpyritioni -säilöntäaineilla.

Ympäristönsuojelu ja jätehuolto

Tyhjät, kuivat pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle. Suomen Luonnonmaalit suosittelevat kierrätystä. Katso lähin kierrätyspisteesi tästä. Käytetyn AURO maalipurkin voi veloituksetta palauttaa myymäläämme. Me huolehdimme että pakkaukset menevät asianmukaisesti kierrätykseen, eivätkä joudu yleiselle kaatopaikalle.

Pakkausmateriaali:
Polypropyleeni.
Voidaan kierrättää muovinkierrätyksessä. Voidaan kierrättää energiajakeena. Puhdasta ja pestyä astiaa voidaan hyötykäyttää esimerkiksi säilytysastiana.

Koostumus:

Vesi, Reblebin®,, grafiitti, grafeeni, selluloosa, risiini- ja rapsiöljy tensiidit, ammoniakki, bentsisotiatsolinononi, natriumpyritioni.

Vaikka tuote on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, ei se ole täysin hajuton. Siitä ei kuitenkaan haihdu mitään haitallista, koska tuotteeseen ei ole lisätty ylimääräisiä kemikaaleja. Huomioi kuitenkin mahdolliset allergiat.

*=Replebin® sideaine koostuu kasvipohjaisista alkoholeista ja orgaanisista hapoista

Kun hankit tämän tuotteen voit olla varma ettei huoneilmaan vapaudu haitallisia yhdisteitä. Näin varmistat oman ja perheesi hengittämän sisäilman puhtauden.

Ei sisällä muovisideaineita.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Ei sisällä liuottimia.
VOC 0g/L

Tuote on väriltään tummaa grafiitin väristä.

Tätä maalia ei voi sävyttää mutta sen päälle voidaan maalata esimerkiksi AURO 341 Kalkkigrafeeni maalilla. Tämä maali on mahdollista saada seuraavissa sävyissä.

HUOMIO:

 

  • AURO 332 Safe Shield voi heikentää päälle tulevan pinnoitteen kulumiskestävyyttä.
  • Tarkista pinnan soveltuvuus ennen maalausta.
  • Vältä suoraa auringonvaloa, liiallista kosteutta ja pölyä käsittelyn aikana.
  • Sekoita eri valmistuserät keskenään välttääksesi mahdollisia eroavaisuuksia.
  • Käsittely lämpötilan tulisi olla +10°C – +30°C, suhteellisen kosteuden enintään 85%. Optimaalinen lämpötila 20-23°C, suhteellinen kosteus 40-65%.
  • Sekoita maali hyvin ennen käyttöä.
  • Suojaa lähi ympäristö maalilta ja pyyhi mahdolliset tahrat vedellä ja AURO 411 Kasvissaippualla.
  • Anna uusien rappaus- ja kalkkihiekkakivipintojen kuivua vähintään 6 viikkoa ennen maalausta.
  • Älä maalaa kuivuneen maalin päälle ennen suositeltua uudelleen käsittelyaikaa.
  • Tarkista ja huolla käsiteltyjä pintoja tasaisin väliajoin yllä pitääksesi optimaalisen maalipinnan. Korjaa heti vaurioituneet kohdat.
  • Huomioi voimassa olevat rakennus määräykset.
  • Kaikki pintakäsittely pitää tehdä kohteen ehdoilla.

 

 

TÄRKEITÄ LISÄTIETOJA!
Varotoimenpiteenä on suositeltavaa maadoittaa tällä maalilla käsitelty pinta, joka on aikaisemmin testattu potentiaalintasauspiirin suhteen. Tätä tarkoitusta varten on suositeltavaa liimata sopiva johtava kuparinauha seinään ja kytkeä tämä testattuun maadoituskoskettimeen. Sähkökytkennät tulee tehdä pätevä sähköasentaja.
Katso ohjeet osoitteesta www.auro.de/en/service/downloads/the-topical-subject/, jossa on ohjeet kuinka asentaa sähköä johtava kuparinauha.

Asiakkaiden kysymyksiä

  1. A Maadoituksen voi tehdä lämpöpatteriin. Suojakerroin desibeleissä on 31 dB. Maalilla suojatun huoneen sisällä ei yleensä kuulu matkapuhelimet tai wifi verkot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AURO 332 Safe Shield”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *