ANAGLYPTA Makulatuuripaperi 135g/m2 53cm, 20m

13.95 

Ominaisuudet:
 • Tasoittaa seinät ennen maalaamista tai koristetapetointia
 • Erinomainen pohjuste
 • Antaa seinien hengittää
 • Helppokäyttöinen
 • Ei sisällä muoveja

Varastossa

Kuvaus

Makulatuuripaperia voi käyttää moneen tarkoitukseen; sen päälle voi maalata tai sen avulla voi tasoittaa epätasaisia seiniä ennen tapetointia. Paperi suojaa ja pohjustaa kun haluat maalata tai tapetoida seinää. Paperi valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, mistä syystä pientä vaihtelua eri valmistuserien sävyssä voi ilmetä. Tämä ei kuitenkaan näy pintapaperoinnin tai maalikäsittelyn alta. Paperi kellastuu auringonvalossa, joten ilman maalausta sitä ei voi jättää.

Makulatuuripaperi liisteröidään kuten normaali paperitapetti, mutta imeytysaika saa olla lyhyempi. Paperi asennetaan puskusaumoin eli vuotien reunat eivät mene toistensa päälle.
Varsinainen tapetti voidaan asentaa joko puskuun tai limittäin 2-3 mm saumalla. Jos tapetin asentaa puskuun, makulatuuriin kannattaa pintatapetin liitoskohtiin maalata tapetin väriset raidat. Tapetti kutistuu aina hieman kuivuessaan. Jos maalaat makulatuurin vesiohenteisella maalilla, ole tarkkana, sillä se pehmittää liisterin hetkeksi.

Anaglypta 135g makulatuuripaperi suojaa ja pohjustaa vanhaa, hyvässä kunnossa olevaa kipsi/tm-seinää maalausta tai tapetointia varten. Peittää ja tasoittaa pienet viat.
Suositeltu kiinnitys: sekoita liisteri laadukkaista raaka-aineista valmistajan ohjeiden mukaan tai käytä valmiiksi sekoitettua liisteriä
 • Paperin paksuus: 135g/m2
 • Pituus: 20 metrin rulla
 • Leveys: 53cm
 • Riitoisuus : 5,6m²
 • Väri: Valkoinen
 1. Varmista, että levityspinnat ovat ehjät, puhtaat ja kuivat. Imevät pinnat (esim. uusi rappaus) on mitoitettava. Maalatut pinnat on hiottava kevyesti.
 2. Yksi Anaglypta makulatuuripaperirulla tarjoaa kaksi pintastruktuuria. Rullan ulkopinta tarjoaa viimeistelyn joka peittää harjan ja telan jäljet, kun taas sisäpinta on tasaisempi. Muista varmistaa, että liisteröit kaikki pituudet samalta puolelta!
 3. Merkitse suora viiva seinälle ensimmäisen pituuden asettamiseksi käyttämällä luotilankaa (huomaa, että vuorauspaperi tulisi ideaalisesti levittää 90 ° kulmassa lopulliseen seinäpäällysteeseen, jos sitä käytetään koristetapetin pohjana ).
 4. Mittaa ja leikkaa paperin pituudet, jätä hieman ekstraa kumpaankin päähän viimeistelyä varten
 5. Levitä valmis liima tasaisesti varmistaen, että paperin päät ja reunat ovat myös liisterissä
 6. Taita pituudet, mutta älä laskosta – jätä jokainen pituus liottumaan samaan aikaan, kunnes paperi on taipuisaa, suosittelemme 8-12 minuuttia.
 7. Levitä ensimmäinen pituus luotilangan mukaisesti seinään. Tasoita harjalla ja leikkaa päät. Poista liima paperin pinnalta sienellä ja puhtaalla vedellä.
 8. Liitä seuraavat pituudet peräkanaa, päällekkäisyyttä välttäen

Liisteri: Aina kun mahdollista suosittelemme käytettäväksi laadukasta valmisliimaa. Jos valmistat liiman itse, muista seurata valmistajan ohjeita.

 

 

 • Ei sisällä muovia, PVC:tä tai lasikuitua
 • Tuotettu uusiutuvasta puulaadusta

HUOM; Jos päällystepaperin päälle levitetään koristetapettia, on tällöin suositeltavaa käyttää koristetapetin kiinnitykseen tarkoitettua liisteriä. Rullien tarkastus: Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että seinäpäällysteemme ovat täydellisiä, mutta joskus rullissa esiintyy vaihtelua. Ennen ripustusta tarkista, että rullat ovat ehjät. Säilytä rullien etiketit kunnes tapetointityö on valmis; tarvitsemme niitä, jos sinulla on huomautettavaa. Suosittelemme 2 tai 3 vuodan ripustamisen jälkeen, että tarkistat tuloksen ennen kuin jatkat. Emme voi hyväksyä vaatimuksia välillisistä menetyksistä, jotka johtuvat viasta, jotka näkyvät ennen ripustamista tai papereita liisteröidessä. Yhden rullan ylittäviä vaatimuksia ei hyväksyä vioista, jotka ovat näkyvissä rullan vuotien ripustushetkellä. Jos havaitset paperissa vian, palauta vialliset rullat etiketteineen ostopaikkaan. Varoitus:Tulipalovaaran minimoimiseksi älä levitä seinäpäällysteitä polystyreenivaahtojen päälle ja varmista, että seinäpäällysteet ovat aina tiukasti kiinni, koska löysät seinäpäällysteet voivat olla tulipaloriski. Ennen vuotta 1960 maalatut pinnat voivat sisältää lyijypigmenttejä, ja näitä pintoja valmisteltaessa on noudatettava aivan erityisiä varotoimia

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ANAGLYPTA Makulatuuripaperi 135g/m2 53cm, 20m”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...