ANAGLYPTA 110g/m2 makulatuuripaperi

Alk. 6.95 

Anaglypta 110g makulatuuripaperi suojaa ja pohjustaa vanhaa, hyvässä kunnossa olevaa kipsi/tm-seinää maalausta tai tapetointia varten. Peittää ja tasoittaa pienet viat, antaa seinän hengittää.

 • Paperin paksuus: 110g
 • Leveys:
  • 53cm = 10-20 metrin rullat
  • 56cm = 40 metrin rulla
 • Väri: Valkoinen
 • Ei sisällä muoveja (PVC:tä, lasikuitua)
Suositeltu kiinnitys: sekoita liisteri laadukkaista raaka-aineista valmistajan ohjeiden mukaan tai käytä valmiiksi sekoitettua liisteriä
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Makulatuuripaperia voi käyttää moneen tarkoitukseen; sen päälle voi maalata tai sen avulla voi tasoittaa epätasaisia seiniä ennen tapetointia. Paperi suojaa ja pohjustaa kun haluat maalata tai tapetoida seinää. Paperi valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, mistä syystä pientä vaihtelua eri valmistuserien sävyssä voi ilmetä. Tämä ei kuitenkaan näy pintapaperoinnin tai maalikäsittelyn alta. Paperi kellastuu auringonvalossa, joten ilman maalausta sitä ei voi jättää.

 • Ei sisällä muovia, PVC:tä tai lasikuitua
 • Tuotettu uusiutuvasta puulaadusta
 • Liisteri: Aina kun mahdollista suosittelemme käytettäväksi laadukasta valmisliimaa. Jos valmistat liiman itse, muista seurata valmistajan ohjeita.
 • Jos päällystepaperin päälle levitetään koristetapettia, on tällöin suositeltavaa käyttää koristetapetin kiinnitykseen tarkoitettua liisteriä.

Rullien tarkastus: Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että seinäpäällysteemme ovat täydellisiä, mutta joskus rullissa esiintyy vaihtelua. Ennen ripustusta tarkista, että rullat ovat ehjät. Säilytä rullien etiketit kunnes tapetointityö on valmis; tarvitsemme niitä, jos sinulla on huomautettavaa. Suosittelemme 2 tai 3 vuodan ripustamisen jälkeen, että tarkistat tuloksen ennen kuin jatkat. Emme voi hyväksyä vaatimuksia välillisistä menetyksistä, jotka johtuvat viasta, jotka näkyvät ennen ripustamista tai papereita liisteröidessä. Yhden rullan ylittäviä vaatimuksia ei hyväksyä vioista, jotka ovat näkyvissä rullan vuotien ripustushetkellä. Jos havaitset paperissa vian, palauta vialliset rullat etiketteineen ostopaikkaan.

Varoitus: Tulipalovaaran minimoimiseksi älä levitä seinäpäällysteitä polystyreenivaahtojen päälle ja varmista, että seinäpäällysteet ovat aina tiukasti kiinni, koska löysät seinäpäällysteet voivat olla tulipaloriski. Ennen vuotta 1960 maalatut pinnat voivat sisältää lyijypigmenttejä, ja näitä pintoja valmisteltaessa on noudatettava aivan erityisiä varotoimia.

Asiakkaiden kysymyksiä

Kukaan ei ole vielä kysynyt tästä tuotteesta mitään, ole ensimmäinen!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ANAGLYPTA 110g/m2 makulatuuripaperi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...