Eskaro

Eskaro Oy on Vihdissä toimiva yritys, jonka laaja tuotevalikoima kattaa mm. sisä- ja ulkomaaleja, kuultavia ja peittäviä puunkäsittelyaineita, puuöljyjä, pohjusteita, pohjamaaleja sekä valmistasoitteita lähes kaikenlaisille pinnoille.

Eskaro Oy:n toiminta Suomessa on jatkunut jo yli 40 vuoden ajan. Yrityksen aikaisempi nimi oli TRK-Maalit Oy (Joulemaalit). Se vaihtui uuden omistajan myötä Eskaro Oy:ksi vuonna 2007, joten vuonna 2017 Eskaro juhli 10-vuotisjuhliaan Suomessa. Yritys on osa kansainvälistä Eskaro Group AB:ta, jolla on toimintaa Suomen lisäksi viidessä muussa maassa; Valko-Venäjällä, Latviassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Virossa. Maalituotantoa on Suomen lisäksi Virossa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa.

Tuotteita ja toiminta kehitetään pitkäjänteisesti ja laatustandardeista tinkimättä kotimaisia vaativia olosuhteita sekä käyttäjiä silmällä pitäen. Tuotteet täyttävät lainsäädäntöjen vaatimukset, ja jatkuvaa tuotekehitystä tehdään saaden aikaiseksi entistä parempia tuotteita. Eskaron tavoitteena on tehdä perinteisiä arvoja vaalien tuotteista sekä esteettisesti pitkäikäisiä että niiden käytöstä mahdollisimman helppoa ja turvallista. Toiminnan kulmakiviä ovat asiakastyytyväisyys, tuotekehitys, laatu sekä innovatiivisuus.

Näytetään kaikki 3 tulosta