09 851 2101 Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa Ma: 9-18 Ti-Pe: 9-17 La: 10-14 Su: suljettu Kirjaudu | Oma tili

Ostoskori on tyhjä.

Referenssit

Referenssit

Mökki – Loppi

Ulkoseinät käsitelty asiakkaan toimesta jopa kuuteen kertaan. TERVATEX Kuultomaali levitetty kohteeseen kahteen kertaan. Työ eteni järjestyksessä juuriharjaputsaus, seinien imurointi, seinien kosteapyyhintä rätillä, TREMAX -käsittely ja lopuksi 2 kerran kyllästys TERVATEX Kuultomaalilla. Vuorilaudat ja ikkunoiden pokat ja ovet on käsitelty Hannan Petroolimaalilla. TERVATEX Kuultomaalin sävy tässä kohteessa on Oregon, mutta sävy näyttää normaalia tummemmalta, sillä kohde on erittäin imukykyinen ja imee paljon tuotetta.

Asiakas:

”Voin vilpittömästi sanoa, että olen erittäin tyytyväinen Suomen Luonnonmaalien tuotteisiin!”

Kohteessa käytetyt tuotteet:

TERVATEX Kuultomaali – Oregon

– TREMAX Puunvalkaisuaine

– Rustholli Petrooliöljymaali – Keltamulta


Omakotitalo – Tuusula

Erikoiskohde, joka vaati erikoistuotteet. Kiinteistön omistaja vaati kohteelle parhaita mahdollisia ja hengittäviä sekä luonnon-mukaisia tuotteita. Kohteessa on käytetty montaa eri Suomen Luonnonmaalien tuotetta eri puolilla rakennusta. Yläkerran ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kuultomaalilla, sävyllä Ruska 3151. Alakerran ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, sävyllä Oregon. Kohteen sisäseinät on valkaistu TREMAX Puunvalkaisuaineella

Kohteessa käytetyt tuotteet:

PIHKATEX Kuultomaali Sävytetty sävyyn Ruska 3151

– PIHKATEX Kovaöljy – Oregon

– TREMAX Puunvalkaisuaine


Laituri – Sipoo

Laituri on rakennettu Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja käsitelty myöhemmin PIHKATEX Kovaöljyllä, Honka sävyllä. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu erityisesti Pajutexin öljykyllästetyn Pinekko Kestopuun hoitoöljyksi. PIHKATEX myös kuivuu erittäin nopeasti – jopa yhdessä vuorokaudessa. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu hyvin sekä uuden että jo ilmastoituneen puutavaran tai puutuotteiden käsittelyyn, eikä se muodosta hengittämätöntä kalvoa puun pinnalle.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy

– Pinekko Ekopuu


Taidepuisto Elämän Kukka – Pikku Huopalahti, Helsinki

Taidepuiston puiset taideteokset on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, joka antaa käsiteltävälle pinnalle kulutusta ja säätä kestävän kauniin pinnan. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu erityisesti Pajutexin öljykyllästetyn Pinekko Kestopuun hoitoöljyksi. PIHKATEX myös kuivuu erittäin nopeasti – jopa yhdessä vuorokaudessa. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu hyvin sekä uuden että jo ilmastoituneen puutavaran tai puutuotteiden käsittelyyn, eikä se muodosta hengittämätöntä kalvoa puun pinnalle.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy


Melontakeskus – Sipoo

Sipoon melontakeskus on luottanut Pajutexin luonnonmukaisiin tuotteisiin jo monen vuoden ajan. Sipoon melontakeskuksen ulkoseinät käsiteltiin sävytetyllä AUROn Kuultomaalilla. Kohteessa on käytetty useampia eri värisävyjä, joilla on luotu kohteeseen tuoretta ja raikasta ilmettä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali


Mökki – Läyliäinen

Läyliäisten mökki on Kivinokan siirtolapuutarhasta siirretty, 30-luvulla rakennettu upea ja perinteikäs mökki, jonka hyvä kunto on saatu säilymään käsittelemällä sen ulkoseinät Pajutexin Petroliöljymaalilla. Mökin 20 m² terassi on tehty laajennuksena Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja se on säilynyt hyvässä kunnossa ilman erillistä käsittelyä jo monen vuoden ajan. Mökin ikkunat on käsitelty valkoisella Hannan Öljymaalilla. Mökin sisäseinät ovat kuusipaneelia ja ne on käsitelty AUROn Kuultomaalilla.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Pajutex Petroliöljymaali – Perinnevihreä

– Hannan Öljymaali – Valkoinen

– AURO Kuultomaali – Pihka


Mökki – Loppi

Kyseinen mökki sijaitsee Lopella, Kanta-Hämeen maakunnassa. Mökki on Pajutexin omistajan Lauri ”Lasse” Pajusen perheen omistuksessa ja sen ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, sävyllä Oregon. Mökin ovet on käsitelty TERVATEX Kuultomaalilla, sävyllä Antiikin ruskea. Vuorilaudat Hannan Öljymaalilla, sävyllä Kromivihreä. Nämä kaikki on käsitelty vain kertaalleen ja niiden pinnat ovat säilyneet moitteettomassa kunnossa jo usean vuoden ajan. Mökin terassi on rakennettu Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja se säilynyt hyvässä kunnossa ilman erillistä uusintakäsittelyä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Mökin sisätilan lattia on käsitelty Pajutexin Kuullottavalla Puuöljyllä, joka parantaa pintojen kulutuksen kestävyyttä ja puhdistettavuutta. Sisätilan kuusipaneelit puolestaan on käsitelty Puuwax Puuvahalla.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy

– TERVATEX Kuultomaali – Antiikin ruskea

– Hannan Öljymaali – Kromivihreä

– Pajutex Kuullottava Puuöljy

– Puuwax Puuvaha

– Pinekko Ekopuu


Laituri – Kemiö

Kemiön kaunis laituri on käsitelty kahteen kertaan. Raakapuupinnat on ensin pohjustettu asiakkaan toimesta pihkahartsilla, jonka jälkeen pinta on käsitelty vielä Silkki Kuultomaalilla sävyllä pähkinä. Kyseinen laituri löytyy Angelniemestä meren rannalta.

Asiakas:

”Pajutexin tuotteet on helppo levittää itse, eivätkä ne edes tahraa vaatteita kuivuttuaan! Lopputulos on ammattimaisen näköinen, vaikka työ on itse tehty”

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Kuultomaali Silkki – Pähkinä


Omakotitalo – Uusimaa

Tässä komeassa kohteessa seinä- ja kattopinnat ovat uutta höylättyä seka vanhaa sahattua lautaa. Hyvän peittokyvyn omaava AUROn Luonnonhartsi seinämaali soveltui mainiosti kummallekkin pinnalle. Sävynä oli puhtaan valkoinen. Lattian vaalea ratkaisu löytyi Tremax puunvalkaisuaineesta ja AUROn vaaleaksi pigmentoidusta puusaippuasta.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Seinämaali – Valkoinen

– Puunvalkaisuaine – TREMAX

– AURO Puusaippua – Valkoinen


Kartano – Kirkkonummi

Tämä vanha ja komea kartano tarvitsi uutta pintaa vuonna 1998. Kartanon ulkoseinäpinnat olivat vanhaan aikaan rakennettu puupaanuista ja pinta käsittelynä oli käytetty tervaa. Näin ollen oli jo selvääkin, että kohteessa suositaan perinteisiä tuotteita ja jatketaan tervan käyttöä. Kartanon puupaanut saivatkin uuden komean suojan Pajutexin Aidosta Puutervasta.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Aito Puuterva – Pajutex


Mökki – Espoo

Tämän kauniin ja idyllisen mökin ulkoseinissä on käytetty PIHKATEX Kuultomaalia sävytettynä siniharmaalla erikoissävyllä. Kohteen vuorilaudat ja ikkunapuitteet on käsitelty puolestaan Hannan öljymaalilla, kahdella eri sävyllä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Väritön Kuultomaali – PIHKATEX

– Hannan Öljymaali – Pajutex


Mökki- Rönnäs

Kyseinen Honkarakenteen hirsitalo on käsitelty TERVATEX Kuultomaalilla. Kuultomaalin sävyksi löytyi näyttävä, mutta pehmeä ja luonnolisen näköinen Terva. Vuorilaudat tässä kohteessa on käsitelty valkoisella Hannan Öljymaalilla sopivan tasapainon aikaansaamiseksi.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– Hannan Öljymaali – Pajutex

Mokki-Ronnas


Savusauna – Kuusijärvi

Arkkitehti Risto Vuolle-Apialan suunnittelema entinen Kuusijärven savusauna käsiteltiin aikoinaan TERVATEX Kuultomaalilla. Saunan värisävyksi valikoitui tyylikäs Terva. Saunan ulkopuitteet käsiteltiin vielä kontrastin lisäämiseksi TERVATEXin punertavalla värisävyllä Tupa. Tänä päivänä Kuusijärveltä ei enää kylläkään löydy kyseistä vanhaa savusaunaa, sillä tämän kohteen kohtalo oli valitettavasti maan tasalle palaminen.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– TERVATEX – Kuultomaali – Tupa

Savusauna-Kuusijarvi


Myyntimiesten mökkikylä – Lappi

Myyntimiesten mökkikylän hirsimökit käsiteltiin perinteiseen tyyliin Pajutexin tervapohjaisella Tervatex kuultomaalilla. Tervatexin sävyksi valittiin Terva. Ikkunanpokat päätettiin maalata valkoisella öljymaalilla ja tähän soveltui erinomaisesti Hannan öljymaali.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– Hannan Öljymaali – Pajutex – Valkoinen

Myyntimiesten-mokkikyla


Omakotitalo – Kauniainen

Tässä kohteessa oleva omakotitalon puuverhoilu käsiteltiin Tervatex kuultomaalilla. Sävyksi asikas valitsi sävy: Miilu. Tervatex Miilu on sävyltään musta ja antaa elävän kontrastin alakerran valkoiseen rappaukseen.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Miilu

Omakotitalo-Kauniainen


Grillikota – Loppi

Grillikota on ulkopuolelta käsitelty harmaalla AUROn Kuultomaalilla ja sisäpuolelta Jalopuuöljyllä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali

– Jalopuuöljy – Pajutex

Grillikota-Layliainen


Keittiötaso – Helsinki

Keittiön pöytätaso on käsitelty AUROn Työtasoöljyllä kestävyyden ja helppohoitoisuuden takia. Taso käsiteltiin useaan kertaan, jotta työtasoöljy imeytyisi kohteeseen syvälle ja antasi näin suojaa mahdollista kosteutta ja kulumista vastaan.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Työtasoöljy – AURO


Lipasto – Pajutex

Tämä kiva vaatelipasto käsiteltiin mainoskuvaa varten AUROn Kuultomaalilla. Halusimme korostaa puunsyitä ja samalla saada luonnonmukaisella tuotteella käsitellyn lipaston. Valitsimme elävät ja kirkkaat värit tarkoituksella, koska kuvausten jälkeen kyseinen lipasto lahjoitettiin asiakkaamme lapsiperheen lasten vaatelipastoksi.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali (Sävytettynä neljään eri sävyyn)

Lipasto-Pajutex


Tuoli – Pajutex

Tästä mestarimme tuolista teimme esimerkki käsittelyn, kuinka vanhasta voi vielä saada uuden veroisen vain kahdella käsittely kerralla (vaikka myönnämme että luonnollisen harmauden saanut tuoli oli jo komea näinkin). Rajasimme tuolin ensin teipillä ja aloitimme käsittelyn. Ensimmäinen käsiteltävä tuote oli Tremax. Näin saimme puun vaalean pinnan takaisin ja pääsimme suunnittelemaan mahdollisia vaaleita sävyjä. Toinen käsittelykerta oli loppupeleissä aika selvä. Tähän valitsimme AUROn Puutarhakalusteöljyn. Puuterhakalusteöljyn vaalea valmissävy antoi tuolille sen kauan kaipaamaa elävyyttä ja kauneutta, kuin myös kestävyyttä ja suojaa.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Puutarhakalusteöljy – AURO (valmissävy)

Tuoli-Pajutex


Paytrail banneri Pajutex
Referenssit

Referenssit

Referenssit

Mökki – Loppi

Ulkoseinät käsitelty asiakkaan toimesta jopa kuuteen kertaan. TERVATEX Kuultomaali levitetty kohteeseen kahteen kertaan. Työ eteni järjestyksessä juuriharjaputsaus, seinien imurointi, seinien kosteapyyhintä rätillä, TREMAX -käsittely ja lopuksi 2 kerran kyllästys TERVATEX Kuultomaalilla. Vuorilaudat ja ikkunoiden pokat ja ovet on käsitelty Hannan Petroolimaalilla. TERVATEX Kuultomaalin sävy tässä kohteessa on Oregon, mutta sävy näyttää normaalia tummemmalta, sillä kohde on erittäin imukykyinen ja imee paljon tuotetta.

Asiakas:

”Voin vilpittömästi sanoa, että olen erittäin tyytyväinen Suomen Luonnonmaalien tuotteisiin!”

Kohteessa käytetyt tuotteet:

TERVATEX Kuultomaali – Oregon

– TREMAX Puunvalkaisuaine

– Rustholli Petrooliöljymaali – Keltamulta


Omakotitalo – Tuusula

Erikoiskohde, joka vaati erikoistuotteet. Kiinteistön omistaja vaati kohteelle parhaita mahdollisia ja hengittäviä sekä luonnon-mukaisia tuotteita. Kohteessa on käytetty montaa eri Suomen Luonnonmaalien tuotetta eri puolilla rakennusta. Yläkerran ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kuultomaalilla, sävyllä Ruska 3151. Alakerran ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, sävyllä Oregon. Kohteen sisäseinät on valkaistu TREMAX Puunvalkaisuaineella

Kohteessa käytetyt tuotteet:

PIHKATEX Kuultomaali Sävytetty sävyyn Ruska 3151

– PIHKATEX Kovaöljy – Oregon

– TREMAX Puunvalkaisuaine


Laituri – Sipoo

Laituri on rakennettu Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja käsitelty myöhemmin PIHKATEX Kovaöljyllä, Honka sävyllä. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu erityisesti Pajutexin öljykyllästetyn Pinekko Kestopuun hoitoöljyksi. PIHKATEX myös kuivuu erittäin nopeasti – jopa yhdessä vuorokaudessa. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu hyvin sekä uuden että jo ilmastoituneen puutavaran tai puutuotteiden käsittelyyn, eikä se muodosta hengittämätöntä kalvoa puun pinnalle.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy

– Pinekko Ekopuu


Taidepuisto Elämän Kukka – Pikku Huopalahti, Helsinki

Taidepuiston puiset taideteokset on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, joka antaa käsiteltävälle pinnalle kulutusta ja säätä kestävän kauniin pinnan. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu erityisesti Pajutexin öljykyllästetyn Pinekko Kestopuun hoitoöljyksi. PIHKATEX myös kuivuu erittäin nopeasti – jopa yhdessä vuorokaudessa. PIHKATEX Kovaöljy soveltuu hyvin sekä uuden että jo ilmastoituneen puutavaran tai puutuotteiden käsittelyyn, eikä se muodosta hengittämätöntä kalvoa puun pinnalle.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy


Melontakeskus – Sipoo

Sipoon melontakeskus on luottanut Pajutexin luonnonmukaisiin tuotteisiin jo monen vuoden ajan. Sipoon melontakeskuksen ulkoseinät käsiteltiin sävytetyllä AUROn Kuultomaalilla. Kohteessa on käytetty useampia eri värisävyjä, joilla on luotu kohteeseen tuoretta ja raikasta ilmettä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali


Mökki – Läyliäinen

Läyliäisten mökki on Kivinokan siirtolapuutarhasta siirretty, 30-luvulla rakennettu upea ja perinteikäs mökki, jonka hyvä kunto on saatu säilymään käsittelemällä sen ulkoseinät Pajutexin Petroliöljymaalilla. Mökin 20 m² terassi on tehty laajennuksena Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja se on säilynyt hyvässä kunnossa ilman erillistä käsittelyä jo monen vuoden ajan. Mökin ikkunat on käsitelty valkoisella Hannan Öljymaalilla. Mökin sisäseinät ovat kuusipaneelia ja ne on käsitelty AUROn Kuultomaalilla.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Pajutex Petroliöljymaali – Perinnevihreä

– Hannan Öljymaali – Valkoinen

– AURO Kuultomaali – Pihka


Mökki – Loppi

Kyseinen mökki sijaitsee Lopella, Kanta-Hämeen maakunnassa. Mökki on Pajutexin omistajan Lauri ”Lasse” Pajusen perheen omistuksessa ja sen ulkoseinät on käsitelty PIHKATEX Kovaöljyllä, sävyllä Oregon. Mökin ovet on käsitelty TERVATEX Kuultomaalilla, sävyllä Antiikin ruskea. Vuorilaudat Hannan Öljymaalilla, sävyllä Kromivihreä. Nämä kaikki on käsitelty vain kertaalleen ja niiden pinnat ovat säilyneet moitteettomassa kunnossa jo usean vuoden ajan. Mökin terassi on rakennettu Pajutexin Pinekko Ekopuusta ja se säilynyt hyvässä kunnossa ilman erillistä uusintakäsittelyä jo lähes kymmenen vuoden ajan. Mökin sisätilan lattia on käsitelty Pajutexin Kuullottavalla Puuöljyllä, joka parantaa pintojen kulutuksen kestävyyttä ja puhdistettavuutta. Sisätilan kuusipaneelit puolestaan on käsitelty Puuwax Puuvahalla.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– PIHKATEX Kovaöljy

– TERVATEX Kuultomaali – Antiikin ruskea

– Hannan Öljymaali – Kromivihreä

– Pajutex Kuullottava Puuöljy

– Puuwax Puuvaha

– Pinekko Ekopuu


Laituri – Kemiö

Kemiön kaunis laituri on käsitelty kahteen kertaan. Raakapuupinnat on ensin pohjustettu asiakkaan toimesta pihkahartsilla, jonka jälkeen pinta on käsitelty vielä Silkki Kuultomaalilla sävyllä pähkinä. Kyseinen laituri löytyy Angelniemestä meren rannalta.

Asiakas:

”Pajutexin tuotteet on helppo levittää itse, eivätkä ne edes tahraa vaatteita kuivuttuaan! Lopputulos on ammattimaisen näköinen, vaikka työ on itse tehty”

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Kuultomaali Silkki – Pähkinä


Omakotitalo – Uusimaa

Tässä komeassa kohteessa seinä- ja kattopinnat ovat uutta höylättyä seka vanhaa sahattua lautaa. Hyvän peittokyvyn omaava AUROn Luonnonhartsi seinämaali soveltui mainiosti kummallekkin pinnalle. Sävynä oli puhtaan valkoinen. Lattian vaalea ratkaisu löytyi Tremax puunvalkaisuaineesta ja AUROn vaaleaksi pigmentoidusta puusaippuasta.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Seinämaali – Valkoinen

– Puunvalkaisuaine – TREMAX

– AURO Puusaippua – Valkoinen


Kartano – Kirkkonummi

Tämä vanha ja komea kartano tarvitsi uutta pintaa vuonna 1998. Kartanon ulkoseinäpinnat olivat vanhaan aikaan rakennettu puupaanuista ja pinta käsittelynä oli käytetty tervaa. Näin ollen oli jo selvääkin, että kohteessa suositaan perinteisiä tuotteita ja jatketaan tervan käyttöä. Kartanon puupaanut saivatkin uuden komean suojan Pajutexin Aidosta Puutervasta.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Aito Puuterva – Pajutex


Mökki – Espoo

Tämän kauniin ja idyllisen mökin ulkoseinissä on käytetty PIHKATEX Kuultomaalia sävytettynä siniharmaalla erikoissävyllä. Kohteen vuorilaudat ja ikkunapuitteet on käsitelty puolestaan Hannan öljymaalilla, kahdella eri sävyllä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Väritön Kuultomaali – PIHKATEX

– Hannan Öljymaali – Pajutex


Mökki- Rönnäs

Kyseinen Honkarakenteen hirsitalo on käsitelty TERVATEX Kuultomaalilla. Kuultomaalin sävyksi löytyi näyttävä, mutta pehmeä ja luonnolisen näköinen Terva. Vuorilaudat tässä kohteessa on käsitelty valkoisella Hannan Öljymaalilla sopivan tasapainon aikaansaamiseksi.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– Hannan Öljymaali – Pajutex

Mokki-Ronnas


Savusauna – Kuusijärvi

Arkkitehti Risto Vuolle-Apialan suunnittelema entinen Kuusijärven savusauna käsiteltiin aikoinaan TERVATEX Kuultomaalilla. Saunan värisävyksi valikoitui tyylikäs Terva. Saunan ulkopuitteet käsiteltiin vielä kontrastin lisäämiseksi TERVATEXin punertavalla värisävyllä Tupa. Tänä päivänä Kuusijärveltä ei enää kylläkään löydy kyseistä vanhaa savusaunaa, sillä tämän kohteen kohtalo oli valitettavasti maan tasalle palaminen.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– TERVATEX – Kuultomaali – Tupa

Savusauna-Kuusijarvi


Myyntimiesten mökkikylä – Lappi

Myyntimiesten mökkikylän hirsimökit käsiteltiin perinteiseen tyyliin Pajutexin tervapohjaisella Tervatex kuultomaalilla. Tervatexin sävyksi valittiin Terva. Ikkunanpokat päätettiin maalata valkoisella öljymaalilla ja tähän soveltui erinomaisesti Hannan öljymaali.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Terva

– Hannan Öljymaali – Pajutex – Valkoinen

Myyntimiesten-mokkikyla


Omakotitalo – Kauniainen

Tässä kohteessa oleva omakotitalon puuverhoilu käsiteltiin Tervatex kuultomaalilla. Sävyksi asikas valitsi sävy: Miilu. Tervatex Miilu on sävyltään musta ja antaa elävän kontrastin alakerran valkoiseen rappaukseen.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– TERVATEX – Kuultomaali – Miilu

Omakotitalo-Kauniainen


Grillikota – Loppi

Grillikota on ulkopuolelta käsitelty harmaalla AUROn Kuultomaalilla ja sisäpuolelta Jalopuuöljyllä.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali

– Jalopuuöljy – Pajutex

Grillikota-Layliainen


Keittiötaso – Helsinki

Keittiön pöytätaso on käsitelty AUROn Työtasoöljyllä kestävyyden ja helppohoitoisuuden takia. Taso käsiteltiin useaan kertaan, jotta työtasoöljy imeytyisi kohteeseen syvälle ja antasi näin suojaa mahdollista kosteutta ja kulumista vastaan.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Työtasoöljy – AURO


Lipasto – Pajutex

Tämä kiva vaatelipasto käsiteltiin mainoskuvaa varten AUROn Kuultomaalilla. Halusimme korostaa puunsyitä ja samalla saada luonnonmukaisella tuotteella käsitellyn lipaston. Valitsimme elävät ja kirkkaat värit tarkoituksella, koska kuvausten jälkeen kyseinen lipasto lahjoitettiin asiakkaamme lapsiperheen lasten vaatelipastoksi.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– AURO Kuultomaali (Sävytettynä neljään eri sävyyn)

Lipasto-Pajutex


Tuoli – Pajutex

Tästä mestarimme tuolista teimme esimerkki käsittelyn, kuinka vanhasta voi vielä saada uuden veroisen vain kahdella käsittely kerralla (vaikka myönnämme että luonnollisen harmauden saanut tuoli oli jo komea näinkin). Rajasimme tuolin ensin teipillä ja aloitimme käsittelyn. Ensimmäinen käsiteltävä tuote oli Tremax. Näin saimme puun vaalean pinnan takaisin ja pääsimme suunnittelemaan mahdollisia vaaleita sävyjä. Toinen käsittelykerta oli loppupeleissä aika selvä. Tähän valitsimme AUROn Puutarhakalusteöljyn. Puuterhakalusteöljyn vaalea valmissävy antoi tuolille sen kauan kaipaamaa elävyyttä ja kauneutta, kuin myös kestävyyttä ja suojaa.

Kohteessa käytetyt tuotteet:

– Puutarhakalusteöljy – AURO (valmissävy)

Tuoli-Pajutex

Yhteystiedot

Suomen Luonnonmaalit Oy

Y-tunnus: 2760117-2


09-851 2101

info@suomenluonnonmaalit.fi

Upokaskuja 6-8, 01450 Vantaa

Ma: 9–18 Ti–Pe: 9–17 La: 10–14 Su: suljettu

Katso poikkeukselliset aukioloajat Facebookista esim. ennen juhlapyhiä!

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje

Suomen Luonnonmaalien uutiskirjeen tilaamalla saat seuraavan ostoksesi kokonaissummasta 10 € alennuksen (tilauksen minimisumma 100 €).


HUOM! Saat alennuskoodin uutiskirjeen tilauksen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiin. Kirjoita saamasi koodi kassalla Kupongin koodi -kenttään.

Ostoskori on tyhjä.

Jatka ostoksia